OOTD // Floral maxi dress & bikerboots.

Dat ik van shoppen hou is jullie waarschijnlijk niet vreemd. Ik heb niet één bepaalde winkel of favoriete merk die ik het liefst koop. Wat mooi (en betaalbaar) is én mij goed past bestel of koop ik. Al sinds vorige herfst was ik op zoek naar leuke bikerboots. Zo’n stoere enkellaarsjes met een vrouwelijke touch. Ik wilde er waar je een stukje enkel bloot kan laten, zodat je de laarsjes zowel in de late zomer, herfst én winter kan dragen. Eerlijk gezegd ben ik echt al maanden op zoek naar een betaalbaar exemplaar. Ik schuimde het internet al volledig af, maar ik vond nog niet echt iets waarbij ik het gevoel had ‘deze worden het’. Ik besloot de online shop van Bristol eens af te speuren en daar vond ik ze toch wel! Al lang voor ik kinderen had spendeerde ik mijn loon aan hun betaalbare schoenen die toch ook modieus zijn. Je vind er voor elk wat wils en ik sta heel vaak te twijfelen tussen 2 paar :).

Voor het eerst bestelde ik op hun webshop, ik test dat namelijk graag eens uit én ik raak ook niet altijd in de winkel. Online shoppen vanuit de zetel is voor mij een moment van ontspanning. Snel na de bestelling werden de schoenen al geleverd en ik kreeg er nog eens een bon bij met €5 korting op mijn volgende aankoop.

Vandaag combineerde ik de laarsjes met een maxi bloemenjurk en een jasje in dezelfde kleur als één van de bloemen.Ook de jurk kocht ik bij Bristol. Tijdens de kerstinkopen had ik hem snel eens gepast, teruggehangen en dik veel spijt dat ik hem niet kocht. Een weekje later moest ik opnieuw in de buurt zijn én kocht ik hem ook ineens. De jurk is van katoen en is draagbaar in zowel de zomer als winter.

De laarsjes zijn als pantoffelsl en vallen op maat. Ze zitten comfortabel genoeg voor een stevige wandeling. Ook de jurk valt gewoon op maat. Mijn bevinding over de webshop is dus zeker positief, ik ga er absoluut nog meer bestellen. Ik zag dat ze ook web only items hebben en dat vind ik altijd wel een pluspunt :).

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *