Niks gaat nog verloren dankzij My Nametags.

Het einde van het schooljaar is in zicht en afgelopen week mochten alle ouders door de bergen verloren voorwerpen gaan kijken. Jassen, truien, brooddozen, koekjesdozen, noem maar op, de hoop was weer veel te groot. Een probleem dat in elke school voorkomt en nochtans gemakkelijk te voorkomen is.
Omdat ik wil dat jullie bezittingen niet verloren gaan laat ik jullie kennismaken met My Nametags.

Ik bestelde 2 jaar geleden al een vel plaklabels voor mijn kinderen en tot nu toe zitten die nog steeds perfect op de boterhamdozen. De kwaliteit is zeer goed. Het is belangrijk dat de naam duidelijk leesbaar blijft en het label goed blijft kleven en dat is mogelijk met My Nametags. Ook toen ik onlangs de kleerkast van mijn dochter opruimde zag ik nog steeds mooie labels in de kledij die ze vorig jaar mee nam op schoolreis.
Ik bestelde opnieuw de plaklabels omdat ik er zo tevreden van ben en omdat ze zo gemakkelijk zijn. Je kleeft ze gewoon in de kledij of op een droge, propere boterhamdoos en drukt even aan.

Ontwerpen

Via de My Nametags website kan je heel snel en eenvoudig je eigen gepersonaliseerde naamtags samenstellen. De keuze is volledig aan jou. Kies je voor een strijkexemplaren, kleefexemplaren of gewoon allebei?

Levering

De levering gaat ongelofelijk snel. 2 Dagen na de bestelling lag de enveloppe met stickers al in onze brievenbus. Het vel plaklabels komt inclusief handleiding.

Ook handig voor de vakantie

Natuurlijk zijn de labels niet alleen handig voor school maar ook voor vakantiekampen, ziekenhuizen, verzorginstehuizen,…

Zijn jullie kinderen hun brooddozen al voorzien van een naamtag?

xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *