Nieuw in Knokke: Brows&Brush

Naomi en Jeanine openden gisteren de deuren van hun nieuwe salon te Knokke, Brows&Brush. Naomi is een echte browqueen. 3 Jaar geleden ging Naomi op zoek naar opleidingen om haar technieken te verbeteren. Londen, Nederland en Duitsland bezocht ze en zo stelde ze haar eigen manier van werken samen dankzij de tips van andere wenkbrauwgoeroes.

The Brows
Ik liet zelf nog nooit mijn wenkbrauwen shapen en de reden waarom is omdat ik niet zomaar mijn wenkbrauwen aan iemand toevertrouw. Je brows maken of kraken je gezicht en zijn voor mij heel belangrijk. 2 Weken heb ik niet zelf geplukt zodat Naomi helemaal haar ding ermee kon doen. Ik vond het best wel spannend maar ik had er alle vertrouwen in.
Zoals je op onderstaande foto ziet is het niet zomaar een beetje overtollige haartjes plukken. Er komt wiskunde aan te pas om zo de perfecte wenkbrauwen te creëren die bij jouw gezichtsvorm passen.

Mijn wenkbrauwen werden geshaped, maar natuurlijk kan je ook voor kleuringen bij Naomi terecht. Hennabrows staan op mijn wishlist!

The Brush
Mijn haren werden vakkundig door Jeanine gevlochten en opgestoken. Toen ik Jeanine sprak, dacht ik meteen dat het een vloeiende Antwerpse dame is. Niets zou verraden dat ze eigenlijk een Amerikaanse vrouw is die in de jaren ’90 voor een jaartje als au pair naar België kwam. Jeanine heeft een salon in Brasschaat en Kontich onder de naam Changes inspired by Glenn waar ze enkele BV’s onder haar klanten kan tellen.
In de Brushbar kan je tussen enkele kapsels kiezen. Er zijn varianten voor lang en kort haar. Jeanine staat ook open voor andere kapsels/haarwensen. Je kan tegen een meerprijs ook je haren laten wassen. De vlecht die ik kreeg is zelf ook eentje die ik zeker zou kiezen. Ook de ‘bun’ vind ik heel tof. Voor een dagje strand of een avondje uit zou ik zeker aan Brows&Brush passeren.

The Salon

Het salon vind je in de Koningslaan 248 te Knokke. Je kan er terecht van donderdag tot en met zondag, telkens van 11-19 uur en dat tot 9 september. Online reserveer je op de Brows&Brush website en je vind er ook meer informatie.

Ook kan je bij Brows&Brush terecht voor enkele fashion items met de leukste brows & hair quotes.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *