New in: Baby Born interactive + autozitje + BBQ set

Eerlijk is eerlijk, Aya toonde nog nooit echte interesse in poppen. Ik heb een dochter die tot voor kort enkel met Barbie en de kleinste prullen speelde. En daar is nu verandering in gekomen.

Aya kreeg een Baby Born pop en het autozitje zodat de pop veilig mee kan in de wagen. Bij ontvangst werd de pop meteen gedoopt tot ‘Ayla’ en is het haar nieuwe baby. Brammetje (onze kat) moest plaats maken voor Ayla.

Waar we ook heen gaan, Ayla moet mee, inclusief het autozitje. Ze wordt gevoedt, pampers worden gretig ververst en van uitdrogen is geen sprake. De ganse dag door krijgt ze papflesjes en vindt Aya het geweldig om de pop te laten plassen. Dit kan je gecontroleerd doen trouwens, er zit een knopje op de navel en als je daarop drukt plast de baby. Heel handig een een grote verbetering met vroeger, toen liep het water er gewoon uit (en ik spreek hier echt van jaren geleden).

Het autozitje heeft 2 wieltjes om te bevestigen, Aya vond dat niet nodig dus hebben we ze niet bevestigd. Met een gemakkelijk kliksysteem steek je de pop vast.

De pop komt met een flesje, fopspeen, voeding, bordje + lepel en een potje.

Met het mooie weer die eraan komt, dan kunnen we samen met Ayla bbq’en!

De pop, autozitje en BBQ set zijn apart verkrijgbaar in de speelgoedwinkel of online.

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *