Mylène kinderproducten: de musthave in jouw badkamer.

Ik ben al sinds jaar en dag heel erg tevreden van de Mylène producten. Ik grijp meestal naar dezelfde producten, want uit mijn comfortzone daar raak ik maar moeilijk uit. Ik was zelf heel erg benieuwd naar de lijn voor de kinderen.

Ik bestelde de shampoo, haarlotion, waslotion en lichaamscrème en van zodra ze aankwamen mochten mijn kinderen genieten van hun badje.

Mylène Bubo Haarlotion

Tijdens de unboxing op mijn Instagram stories kreeg ik hier enorm veel positieve reacties op. De haarlotion zou namelijk ook goed zijn tegen luisjes. Door de geur zouden die parasieten namelijk wegblijven. Dit zegt de verpakking: ‘Doe zoals Bubo en verwen je haartjes met het extract van de magische nood, de toverhazelaar. Zo krijg je de mooiste en meest zijdezachte haardos die er is. Geschikt voor meisjes en jongens, pH-huidneutraal en dermatologisch getest.’ Voor mij alvast heel aanlokkelijk.

Mylène Otus Body cream

Ik smeer graag, heel graag. Ook mijn kinderen krijgen na elke bad-of douchebeurt een laagje bodylotion over hun heen. De dochter doet het al liever eens zelf, mijn zoon laat hem liever soigneren. De body cream ruikt heerlijk en kleeft niet. Hij smeert ook gemakkelijk open, wat niet onbelangrijk is met kinderen. Ook dringt de body cream snel genoeg in de huid waardoor dat de kledij snel aan gedaan kan worden. ‘Romige lichaamscrème voor meisjes en jongens die houden van een zijdezachte huid! De crème heef een speelse geur op basis van perzik en mandarijn. Je zal dus om op te eten zijn! Zacht voor de huid, verzorgende ingrediënten pH-huidneutraal en dermatologisch getest.

Mylène Tyto Shampoo

Niet onbelangrijk bij shampoo, het mag niet prikken, moet goed en snel reinigen. De shampoo ruikt heerlijk en doet wat hij moet doen. ‘Doe zoals Tyto en was je haartjes ook met deze heerlijk ruikende shampoo. Zo ziet je haar er dag in dag uit stralend en gezond uit. Geschikt voor meisjes en jongens, pH-huidneutraal en dermatologisch getest.

Mylène Oehoe Wash Lotion

Deze ruikt (alweer) overheerlijk! Ik doe een nootje waslotion in hun badje, om lekker te kunnen weken. Nadien zijn de huidjes lekker zacht én ruiken mijn kinderen heerlijk. Meer moet dat niet zijn. ‘Waslotion voor meisjes en jongens die zich graag wassen zonder te veel gedoe! Ideaal voor bad & douche. Bovendien heeft de lotion een lekkere, fruitige geur op basis van perzik en mandarijn, yum yum! 2-in-1 bad & douche, 24u hydratatie, pH-huidneutraal en dermatologisch getest.

Conclusie: deze producten komen zeker opnieuw in de badkamer. Uit de comfortzone komen en andere producten uittesten, probeer het maar eens!

Niet onbelangrijk, Mylène heeft binnenkort een webshop! Zo hoef je niet meer te wachten op een homeparty en kan je meteen je producten online bestellen.

xoxo

Charlene

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *