Musthave: Robijn Zwitsal geurstokjes.

Afgelopen week ontdekte ik in de Albert Heijn de Robijn Zwitsal geurstokjes. Ik was op zoek naar een lekker geurtje voor in huis en ik kon niet anders dan deze eens uit te testen. Ik ben altijd al fan geweest van de Zwitsal geur. Zo was ik de kinderkleding en beddengoed standaard met hun wasmiddel.

Ik had er geen hele hoge verwachtingen van om eerlijk te zijn. De meeste geurstokjes rond die prijs zijn voor mij niet sterk genoeg. Ik koop dat natuurlijk zodat ik het goed zou ruiken bij binnenkomst. Mijn verwachtingen waren compleet onterecht, het geurtje dringt subtiel de neusgaten binnen.

Het flesje zelf vind ik minder aantrekkelijk. Een glazen flesje zonder enig opschrift en ook de vorm vind ik niet zo speciaal. Het belangrijkste is natuurlijk dat het goed werkt en dat is wat telt. Omdat de flesjes tijdelijk in promotie stonden kocht ik er meteen twee. Eentje in de toilet beneden en eentje in de badkamer boven.

De geurstokjes kan je kopen bij Albert Heijn en kosten €8,99.

xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *