Must do: Boekenbeurs

De vakantie is lekker begonnen, al is het weer niet zo fijn. Oké, een leuke boswandeling kan zeker met dit weer, maar een dagje weg buiten vind ik zelf niet zo fijn met zo’n temperaturen. Wij gingen gisteren naar de boekenbeurs waar we op uitnodiging waren van WW/WellnesthatWorks (dat is de nieuwe benaming voor WeightWatchers). Sarah Puozzo gaf de workshop samen met een diëtiste van WW. Er kwamen heel wat leuke tips naar voren, zoals bv komkommerslierten gebruiken ipv pasta (of toevoegen aan je pasta. Je proeft niet eens het verschil. Ze toonde maaltijden voor een ganse dag. Van ontbijt-tussendoortje tot avondmaal. Achteraf was er nog een praatmoment met de diëtiste waar je al je vragen aan kon stellen en een presentatie over gezonde levensstijl. Heel interessant voor mij en het gaf me weer de zin om lekker te kokkerellen.

Natuurlijk is de boekenbeurs veel meer dan enkel dit. We brachten er een ganse dag door, samen met mijn dochter en mama. Geen moment hebben we ons verveelt. Er is zoveel te doen en te zien dat je de volledige dag kunt vullen. Voorleesmomentjes voor de kinderen, knutselen, de favoriete figuren van de kinderen waren aanwezig, een jommekesrad waar je altijd iets wint. Kortom, een topdag.

Wie mijn filmpje wil zien kan dat door hier te klikken.

Mijn tips voor een geslaagde dag:

Ga met de trein en stap af in Antwerpen Zuid, van daaruit wandel je nog een 10 tal minuutjes. Voorzie jezelf van drinken en eventueel iets om te eten, het was er namelijk heel erg duur om iets te consumeren. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis en elke dag is er een nieuw programma. Kijk op de website www.boekenbeurs.be om jouw dag te plannen. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *