Movie Must See: Ralph Breaks The Internet

Afgelopen weekend was het opnieuw tijd voor wat ontspanning. Family At The Movies bij Kinépolis is bij mijn kinderen (en vele anderen) razend populair. Wij gingen afgelopen zondag naar Disney’s Ralph Breaks The Internet (het vervolg op Wreck It Ralph) zien én het was TOP! De film verteld hoe het internet in elkaar zit, op heel kinderlijke wijze, maar ook wet hele leuke grapjes die soms enkel de ouders wel snappen. Een verhaal over vriendschap, gevaren en genoten van het internet.

De film speelt zich af zes jaar na de gebeurtenis van Wreck It Ralph. Vanellope is weer een speelbaar karakter in de game Suger Rush nadat Turbo in de vorige film de game heeft gesaboteerd.

IDe game Suger Rush crasht en wordt de game buitengebruikt nadat het stuur van de game los komt van het spel. Sugar Rush kan enkel gemaakt worden als er een nieuw stuur besteld wordt, maar dat vormt een probleem. Het stuur is niet meer te verkrijgen, behalve op Ebay, waar er maar één stuur beschikbaar is. De eigenaar van de speelhal komt met een nieuw apparaat met de naam WIFI zodat er in de speelhal gebruikt kan worden gemaakt met internet. Ralph en Vanellope doen wat verboden is, ze gaan de WIFI in op zoek naar het stuur bij Ebay, zodat Vanellope terug in haar game kan kruipen. Tijdens hun reis door het internet leer je als kijker heel wat over het hele net. De film was ontzettend populair bij mijn dochter. Zij snapte ook al echt waarover het ging en stelde achteraf ook heel wat vragen over het internet. Mijn zoon van 6 vond de film gewoon heel erg leuk en grappig :).

Ralph Breaks the internet is vanaf vandaag in de bioscoop. Kijk op www.kinepolis.be voor de programmatie bij jou in de buurt.

xoxo

Charlene

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *