Mommy’s musthaves: Pink Kitchen Tools

Als het roze is ben ik nogal snel verkocht. Toen ik bij Lidl de super roze kitchentools zag wist ik meteen dat ik ze moest hebben. De keuken is opnieuw geschilderd en ik heb hem een beetje opnieuw aangekleed. Ik haalde een metalen rekje om al mijn nieuwe tools op uit te stallen. Zo’n leuke items kan je natuurlijk niet in een gesloten kast zetten. Alle items zijn ook beschikbaar in zwart of muntkleur.

Kettle

De kettle is eenvoudig in gebruik. Ik had nog nooit een waterkoker en mistte dit eigenlijk wel in mijn keuken. Normaal verwarm ik het water op mijn vuur, maar nu is dat dus niet meer nodig. Hij is ook gewoon zo ongelofelijk mooi!

Toaster

De toaster heeft buiten het gewone toasten ook een kleine ‘grill’ functie. Je legt het broodje bovenaan en zo grill het. Mijn vorige toaster stamt nog af van mijn allereerste appartementje en dat is alweer zo’n 13 jaar geleden. Hoog tijd voor vernieuwing dus.

Keukenweegschaal

Nu ik mijn afvalrace opnieuw begonnen ben komt een weegschaal wel heel erg goed van pas.

Staafmixer

Ook dit had ik eerder nog niet. Telkens ik soep maak ga ik naar de buurvrouw aka mijn zus, dus dat hoeft nu ook niet meer. Zeker met de herfst in aantocht maak ik al vaker wat soepen.

Chopper

Misschien wel mijn grootste musthave, een chopper! Ik wou dit al zo lang, maar ja, waarom kocht ik het niet? Geen idee. Telkens ik in de winkel stond dacht ik dat ik het de volgende keer wel zou kopen. Niet dus, aangezien ik al 7 jaar in ons huis woon en nog steeds geen had. Wat voor mij een groot pluspunt is, is de anti slip zool die meegeleverd is. Zo heb je nooit ongelukjes en kunnen de kindjes ook mee choppen.

Blender

Het vaakst gebruikte keukentoestel tot nu toe. Ik gebruik de blender heel vaak, voor smoothies, milkshakes of vers fruitsap voor mijn kindjes.

Buy it now or cry later:

Blender
Chopper
Kettle 
Toaster
Staafmixer
Keukenweegschaal

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *