Mini shoplog Action.

Ik ging afgelopen week nog eens naar Action en buiten de gebruikelijke items kocht ik ook nog wat leuks voor in huis.

Interieur

Het nieuwe seizoen komt eraan en dat zien we ook in de winkelrekken. De lente/zomercollecties komen toe en ik kon het niet laten deze twee geweldig mooie beeldjes te kopen. Er waren nog andere varianten maar ik vond ze eigenlijk best wel nog prijzig (€3,49) om van de action te zijn.

Beauty

Als voornemen dit jaar beloofde ik mezelf om vaker een gezichtsmasker te gebruiken. Action heeft verschillende leuke maskertjes (en ik geef toe, de verpakkingen spreken ook enorm aan). Ik kocht het Bubble mask en kan niet wachten om hem uit te testen. In de verpakking zitten 3 maskertjes.

Keuken

Ook heb ik een zwak voor leuke keukenspullen. Opbergdozen, kommen, schalen,… ik vind altijd wel iets leuks. Deze kom stond al even op mijn verlanglijstje en aangezien het de laatste was die er stond bracht ik hem toch maar mee.

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *