Mijn Netflix favorieten.

Netflix, we komen grandioos achter maar eindelijk hebben we een abonnement aangegaan. En oh my ik heb mij dat nog niet beklaagd. Ik keek meteen enkele series, de films interesseren me (nog) niet zo veel.

Ik begon met 13 reasons why. Het is een nogal populaire serie over een meisje die zelfmoord pleegt. De eerste afleveringen vond ik een beetje langdradig, het kwam voor mij iets te traag op gang. Maar eens die eerste 3 of 4 afleveringen voorbij zijn is het echt de moeite om verder te kijken. Het was uiteindelijk een hele mooie serie.

Na deze toch wel iets hevige serie ging ik de nostalgie opzoeken bij Fuller HouseHet bracht me terug naar de jaren `90 waar ik steevast elke aflevering van Full House bekeek. Fuller House is het vervolg op de serie waar oudste dochter DJ de hoofdrol speelt. Na 3 seizoenen zat het er helaas alweer op, jammer want ik had gerust nog een paar seizoenen verder kunnen kijken.

Toen ik bladerde in de series kwam ik op The Client ListIk herinner me dat ik de serie vroeger al eens zag op tv en wist niet meer of ik de serie al volledig zag. De serie gaat over een alleenstaande moeder. Haar man is plotseling verdwenen en om de eindjes aan elkaar te knopen gaat ze werken in een massagesalon mét happy ending. Na 2 seizoenen is de serie afgelopen, alweer wat jammer. Ik zocht online wat reviews en die waren niet zo positief. Jammer, want ik heb wel genoten van gans de serie.

The Affair werd de volgende serie. Een schrijver wordt verliefd en bedriegt zijn vrouw. Ik vond de serie heel mooi. Ik kan je als tip wel geven om deze serie te kijken als de kinderen in bed liggen aangezien er nogal stomende scènes in voorkomen.

You, me, her was nog een topper. Een koppel die verliefd wordt op een escort en het is wederzijds. Ik heb enorm genoten an de serie. Een aanrader.

Riverdale is ontzettend populair. Ik ben de serie beginnen kijken en heb heel veel vrije momentjes opgegeven omdat ik niet kon stoppen. Veel te laat gaan slapen omdat ik toch nog een aflevering wou zien. De serie is nog niet ten einde en elke week komt er op donderdag een nieuwe aflevering uit. Dat is het enige jammere eraan, dat je een week moet wachten op een nieuwe aflevering.

Gossip girl heb ik deze week afgerond. Ik keek de serie toen ik zwanger was van Aya en verplichte platte rust had. Uit pure nostalgie ben ik de serie opnieuw beginnen kijken en merkte al snel dat ik niet alle seizoenen gezien heb. In het begin was de serie voor mij ietsje te puberaal maar ik heb doorgezet en tranen gelaten bij de slotaflevering. Can you imagine?!

Ik kan niet zeggen dat ik een favoriete serie heb van al de bovenstaande. Ik heb werkelijk van elke serie genoten ook al duurde het bij sommige wat langer om meegesleept te worden in het verhaal.

Wat ik ontdekte over Netflix is dat als je je land veranderd bv naar USA dat je meerdere/andere series kan kijken. Welke zijn jouw netflix favorieten?

xoxo

Charlene

2 reacties

  1. Wij keken graag naar black mirror (pas op, wel soms serieus stevige afleveringen)
    En nu de laatste was the end of the f**king world. Vonden we wel een goeitje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *