Mane ’n Tail shampoo + conditioner review

Onlangs kocht ik in Di de Mane ’n Tail shampoo & conditioner, zoals de naam het doet vermoeden is het een paardenshampoo die ook voor mensenhaar kan gebruikt worden. Ik kende het al langer maar was eigenlijk een beetje te gierig om het te kopen. Mijn shampoo’s kosten normaal rond de €2, terwijl deze €6,99 per stuk kosten. You get me, right?

Mane ’n Tail is heel bekend onder de grote sterren. Kim Kardashian, Jennifer Aniston, Demi More, ze zweren er allemaal bij. Natuurlijk geloof ik dat niet meteen en heb ik het toch zelf willen uittesten.

De shampoo ruikt echt gelijk een shampoo. Het doet me denken aan toen ik kind was en er waarschijnlijk nog geen honderden verschillende geuren shampoo bestonden. Mijn haar wordt snel vet, dus het was een sprong in het diepe. Na de eerste wasbeurt was ik eigenlijk meteen tevreden. Er zat redelijk wat volume in mijn haar en het voelde zacht aan. Meestal was ik mijn haar om de 2 dagen, maar sinds ik Mane ’n Tail gebruik was ik het nog maar 2x per week. Het wordt dus niet zo snel vet als met andere supermarktshampoo’s. Ik heb ook niet de indruk dat mijn kleur erdoor vervaagt.

De conditioner is geel van kleur, en ruikt even goed als de shampoo. Ook daar ben ik tevreden van. Mijn haren zijn zacht en vooral niet dof, ze glanzen mooi. Voor mijn dochtertje heb ik de shampoo ook gebruikt maar ik vond haar krullen achteraf niet zo mooi. Ik zou hem dus niet aanraden als je een bos krullen hebt. Haar haren stonden wild en de krul was geen echte krul meer.

De verpakking is -eerlijk gezegd- niet overtuigend voor mij. Maar hey, it’s what’s on the inside hé! En die maakt meer dan goed. Ook de doseringen vind ik een beetje lastig. Ik heb al snel teveel shampoo.

Mijn algemene indruk is dus best wel positief. Mijn haren glanzen en voelen zacht aan. Ik las ook al dat je haar er sneller van zou groeien, maar daar durf ik jullie niet van te overtuigen want ik heb de producten nog niet lang genoeg in mijn bezit. Ik ga de shampoo en conditioner voor mezelf zeker opnieuw aankopen.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *