Mamavantweeblog trakteert: een pakje voor ieder kind.

De feestdagen komen er aan en het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een leuk cadeautje ouder de kerstboom te leggen. Ik wil daar verandering in brengen. Mamavantweeblog trakteert en er is voor elk wat wils.

Vanaf vandaag tot en met 12/12/2018 kunnen jullie deelnemen en dit pakket winnen. Speel gerust mee voor jezelf, of misschien wel voor iemand die het niet zo breed heeft.

Wat kan je winnen bij Mamavantweeblog:

 • Nijntje verstoppertje
 • Bumba verstoppertje
 • Boom Boom Balloon
 • Drollenkop
 • Glitza Tattoos (80! stuks)
 • De Slimste Mens Ter Wereld Junior bordspel

Ja, dit héiéééle pakket is te winnen door 1 persoon en daar hoef jij niet veel voor te doen. Reageer onder dit bericht. Wil je een dubbele kans maken? Volg dan Mamavantweeblog (dit doe je door op de home pagina je e-mailadres achter te laten door te klikken op dit icoontje:

Deze give-away loopt samen met mijn Facebookpagina en Instagram account. Deze actie is geldig voor personen die in België of Nederland wonen. Op 13/12 wordt de winnaar bekend gemaakt. GOOD LUCK!

xoxo

Charlene

36 reacties

 1. Leuk … Ik zou dit pakket graag winnen. Mijn kids zouden zelf iets uit mogen zoeken en we delen de andere spelletjes uit aan familie en vrienden ?

 2. Oooh nu het wat kouder en donkerder aan het worden is buiten. Is het nu super gezellig om samen gezelschapsspelletjes te spelen ❤
  Er zitten er alvast kn dat shirine super leuk zou vinden en gescvenkjes aan andere vriendjes natuurlijk ook ❤❤
  ???????????????

 3. Leuke actie, ik. Merkte ze op via Instagram.
  Dochterlief zou heel blij zijn met de glittertattoos maar ook met het spelletje van bumba en Nijntje, voor de andere is ze mss nog iets te jong maar dat kunnen de mama’s en papa’s misschien eerst samen eens uittesten en het daarna samen met onze kids spelen (of teams vormen samen met de kids-indien mogelijk, want ik ken niet alle spelletjes). Ineens ook weer een gelegenheid om met de hele bende nog eens samen te komen! – want dat is alweer veel te lang geleden ?.

 4. Zou deze ook met heel veel plezier winnen. Aya zou dan iets mogen uitkiezen en de rest via de school aan ouders van kindjes die het niet kunnen geven.
  Fijn eindejaar alvast

 5. Doe heel graag mee voor mijn meiden, neefje en gastkindjes.
  We hadden Nijntje speelt verstoppertje….alleen is Nijntje is hard gevallen en is het klepje van de batterijen kapot gegaan.
  Bumba speelt verstoppertje zou ik graag aan mijn neefje willen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *