Little Lou – Kidsfashion

Little Lou is een West-Vlaamse webshop die de allermooiste luxe kinderlabels verkoopt. Je vindt er Maan, Simple Kids, Morley, Stella McCartney, Finger In The Nose, Soft Gallery, Picnic, Indee, Bellerose en AO76. Kledij die je in de gewone ketens niet vindt, kledij met die extra touch.

Je ziet niet elke dag een kindje met één van bovenstaande merken en daarom is Little Lou de webshop waar je moet zijn voor exclusiviteit.

Aya kreeg een jurkje van het merk Simple Kids. Het is een Belgisch merk die hoog op mijn favorietenlijst staat. Het jurkje is feestelijk genoeg voor een trouw of een communie en op hetzelfde moment ook casual, het is maar te zien hoe jij het wil stijlen. Het jurkje is zo ongelofelijk mooi, moest het in mijn maat bestaan, dan hing het hoogstwaarschijnlijk ook in mijn kast. Ik ging voor een casual look bij Aya. Het jurkje combineerde ik met roze kousjes en grijze All Star schoenen. Ik koos voor een neutrale kleur schoenen omdat dit jurkje mag schreeuwen om alle aandacht. Omdat ik dit jurkje toch wel heel speciaal vind (oké, en het is ook Aya haar allermooiste jurk) namen we hem mee naar Parijs.

Facts
Aya is 123 cm en draagt maat 128. Dit jurkje is maat 8 jaar en valt klein. Het jurkje valt pittig kort en de mouwen komen net goed.
De stof is luchtig en luxueus. De lange mouwen zullen zelf op een warme zomerdag niet storen, omdat de stof zo licht is. Het jurkje heeft een hoog zwier gehalte.

In de lente/herfst kan je deze gemakkelijk stijlen met een cardigan en laarsjes. Eens het jurkje te kort is kan je het ook als tuniek gebruiken op een skinny jeans. De mouwtjes kan je omplooien tot aan de elleboog.

Het jurkje shop je hier.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *