Lente op het terras!

Ik heb gewacht op het mooie weer om ons terras eens helemaal te poetsen en een update te geven. Hij was eerlijk gezegd nogal kaal. Op een tafel en 4 stoelen na was dat het. We hebben dan wel een hangmat, die staat vooral in het gras en komt amper op het terras. Enfin, tijd om aan te kleden dus!

Omdat ik nog steeds heel tevreden ben van onze Lidl tuinset van afgelopen jaar, pluisde ik nogmaals hun webshop uit. Op zoek naar leuke plantenbakken voor op ons terras. Dit jaar had ik alleszins ook graag een eigen groentetuintje gehad. Ik bestelde een kweekbak in antraciet grijs. Ik kocht ook zaadjes in hun filiaal, en hoop dat we een goeie oogst hebben binnen enkele maanden.

Ook bestelde ik 2 bloembakken voor klimplanten of gewoon ter decoratie. Ik vond ze zo ongelofelijk mooi, al sinds vorig jaar stonden ze op mijn verlanglijst. De montage ervan was heel eenvoudig, alles klikt in elkaar. Ik schafte ze vooral aan om ons terras een beetje af te sluiten. Van op de oprit kan je zo tot ons terras wandelen, ook al hebben we een klein poortje. Het geeft toch een iets meer privacy gevoel nu de bloembakken er staan.

Ik weet heel goed dat de bloemetjes nog moeten uitkomen, dus geduld zullen we moeten hebben. Samen met de kindjes hebben we ze geplant, het is ook gewoon leerrijk voor hen en ze vinden dat echt super leuk! Het enige ‘kant-en-klaar-gekweekt’ boomtje die we al hebben is een margrietenstruik op stam. Heel stevig zijn die niet, want bij het minste windstootje viel die om én weg takken en bloemetjes.

Is jullie tuin/terras al klaar voor de zomer?

xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *