Le Big, vrolijke kidsfashion sedert 1977.

Wie Le Big nog niet kent zal na dit artikel tot over zen oren verliefd raken. Opgericht in Amsterdam, ondertussen bekend tot in Noord-Amerika, Australië, Europa en het Midden-Oosten. Vorig jaar was Aya haar lentefeest jurkje ook van Le Big en sindsdien ben ik helemaal verliefd op dit merkje. De kwaliteit is ongelofelijk goed en daardoor grijp ik vaker naar het merk.

Vandaag toon ik één van mijn favoriete outfits voor deze lente/zomer. Ik koos voor het ‘Jalou kleedje-Buttercup’. Het jurkje heeft de perfecte gele kleur. Een warm geel die zowel lente/zomer en zelf herfst kan. Ik combineerde het jurkje met een lichtblauwe glittergolf en bijpassende kniekousen.

De jurk heeft speelse mouwen en een rekkende tailleband. Over het bovenpand lopen fijne blinkende horizontale strepen en de onderkant is een gevoerde plooirok. Door de jersey stof en de rekkende tailleband zijn er geen knoopjes nodig en kan je het jurkje zo over het hoofd trekken.
De gilet is in glitterstof en heeft omgeplooide mouwtjes. De zijnaad heeft een mini Le Big label in flut roze, waardoor het ook mooi bij de jurk past (het zit hem allemaal in de details!).
Voor de voetjes hebben we glitter kniekousen met bovenaan een gekleurde band in geel/fluo roze en lila. Echt de perfect match. Je kan de set zeer gemakkelijk combineren. Met een vetreschoentje, enkellaars of sneaker maak je de outfit zo speels als je zelf wil.

Wil jij ook graag een geweldige outfit shoppen? Surf dan als de bliksem naar de Le Big webshop en shop daar jouw favoriete outfit.

De volledige outfit shop je hier:

Jalou Kleedje Buttercup

Jorna Kniekous Cloud Blue

Glitter Vest Cloud Blue

xoxo

Charlene

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *