LavaLava maxidress + LoFff hemdjurk

LavaLava
LavaLava is een hippie-Ibiza-achtige meiden collectie voor de iets grotere dametjes. Vanaf 6 jaar tot 16 jaar kleedt LavaLava zelfbewuste stijlvolle meiden. Hun slogan is niet voor niets is ‘Doei grijze muis, hello Lava Girl!’

Voor deze merkjes nam ik Aya en haar vriendin Shirine mee. De twee leerden elkaar kennen vorig jaar tijdens een fotoshoot voor Libelle en dat gaf meteen vonken en vuur voor de camera. Een perfect duo die heel veel complimentjes kreeg. En ook voor deze foto’s was het één en al pret.
dsIk nam Aya en Shirine mee door de mooie binnenstad voor enkele leuke foto’s. Beide meisjes dragen een maxi jurk die meteen een zomers gevoel geven.

Facts
De stof is zacht en van goede kwaliteit. Aya heeft maat 122/128 aan en deze maat zit perfect. Ze is 123cm groot.

LavaLava is onderdeel van Zazi Brands en koop je online in de LavaLava webshop.

LoFff
Het tweede merk dat ik jullie vandaag laat zien is Lofff. Deze is de oudste van Zazi Brands en bestaat al sinds 2005. LoFff is er voor baby’s vanaf 3 maanden tot 16 jaar. De collectie is feestelijker met zwierige jurkjes.
Ik koos voor 2 hemdsjurkjes, eentje met blauwe ruitjes en een effen wit. Beide hetzelfde model maar een ander stofje.

 

Facts
De jurkjes zijn van een heel fijn en luchtig stofje, ideaal voor zomerse temperaturen. Het witte jurkje is vrij transparant, aangepast ondergoed is aanbevolen. De jurkjes hebben aan de zijkant een stukje stof die open is, voor maximale bewegingsvrijheid.
De stof rekt niet mee en het jurkje valt klein. Aya draagt dit jurkje in maat 128 en deze is net gepast. LoFff shop je online op de website.

xoxo

Charlene

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *