Laarsjes in de lente- Koel4kids

We zijn hier in België niet gezegend met een constante van mooi weer en hitte en net daarom vind ik laarsjes in de lente zo leuk. Ik hou van blote benen en de dagen dat het toch een beetje te fris is komen laarsjes goed van pas. Na de winter zijn mijn kinderen hun schoenen volledig versleten dus een nieuw paar was zeker aan de orde. Een vrolijk paar laarzen met zonnige kleurtjes.

De laarsjes zijn geel met een lichtroze onderzool en op beide buitenkanten staat een panda beer. De laarsjes sluiten met een rits en een extra knoopje. Het knoopje is best wel stevig, dus enige hulp bij het open maken is niet overbodig. Aya draagt schoenmaat 32 en deze laarsjes passen perfect op maat.

Ik combineerde de laarsjes met roze kniekousen, een zwart jurkje en een roze regenjas. Ik vind het zelf altijd heel erg leuk als de kousjes een beetje uitsteken aan de laarsjes en dit paar was er perfect voor.

De laarsjes bestaan ook nog in aqua en roze:

Bron: koel4kids.nl
Bron: koel4kids.nl

Over:

“De latex- rubberzolen hebben een goed antislip profiel en zijn zeer slijtvast. Tevens zijn deze zolen schok dempend met een zachte hak-opvang waardoor de spieren, gewrichten en wervelkolom worden ontzien. Verder zorgen onze zolen voor een goede afwikkeling van de voet.

Het Nederlandse kinderschoenenmerk Koel4kids is in september 2006 opgericht met als doel een verfrissend, kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar kinderschoenenmerk te introduceren.

Vanaf juni 2016 worden de schoenen exclusief vervaardigd door een van Europa’s meest toonaangevende schoenfabrieken; Liago Lda uit Portugal. Achter Koel4Kids staat een creatief team met jarenlange ervaring in de kinderschoenensector. 

Zij streven naar het vervaardigen van trendy, handgemaakte schoenen, van echt leer, leren voering en slijtvaste rubberzolen, met als doel zo veel mogelijk kinderen op mooie, verantwoorde schoenen te laten opgroeien.” :bron:Koel4kids.nl

De laarsjes shop je op de Koel4kids website of bij één van hun verkooppunten. De verzending via de Koel4kids webshop verloopt snel, binnen de 24u na bestelling wordt jouw pakje verzonden.

Vinden jullie deze laarsjes ook zo leuk?

xoxo

Charlene

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *