L.O.L. Surprise! Biggie Pets + Give-Away

L.O.L. Surprise, Aya is er gek van. Je kent ze zeker wel, die bollen waar je telkens een papiertje van scheurt en er telkens een verrassing tevoorschijn komt.
Nieuw in hun gamma is de Biggie Pets, die talloze verrassingen bevatten.

Er zijn vier versies Biggie Pets beschikbaar: Hop Hop, Dollmation, Neon Kitty en M.C. Hammy. De lieve beestjes zitten verstopt in een balletje, welke ook gebruikt kan worden als rugzak. Het diertje is ook een spaarpot. Speur met het vergrootglas de geheime teksten en verrassingen op. In deze nieuwe L.O.L. Surprise Eye Spy serie van het najaar kom je bij elk diertje iets nieuws tegen.

Product Specificaties:

 • iedere Biggie Pet bevat 15+ accessoires
 • 2 pets baby’s en 1 babybedeltje OF voedselbaby bedeltje binnenin
 • accessoires dragen en delen: vergrootglas en de halsketting worden een halsketting voor jou
 • je kunt ze dragen als rugzak of gebruiken als spaarpot
 • inclusief draagtas
 • verzamelposter
 • adviesprijs: €42,99
 • neon kitty is exclusief verkrijgbaar bij Intertoys

Wil jij ook graag een L.O.L. Surprise Biggie Pets winnen voor jouw kids? Reageer onderaan dit bericht! Op zondag 26/08/2018 maak ik de winnaar bekend. Winactie open voor BE/NL.

Xoxo

Charlene

31 reacties

 1. Ziet er leuk uit! Ik doe mee voor m’n dochter die altijd klaar staat om te helpen met de broer en zus en die wel eens een extra’tje verdient!

 2. Mijn dochter en stiefdochter zijn dol op dit verrassingsspeelgoed. Er is al heel wat zakgeld naar toe gegaan. Dus ze zullen het fijn vinden als ik er 1 voor ze zou winnen.

 3. Mijn lieve kapoen zei afgelopen week nog ‘ik vraag 100 LOL’s aan de Sint’
  Zou dus meer dan fantastisch zijn moesten we er eentje kunnen winnen.
  Ik kan maar proberen! Alles voor een big smile op het gezicht van je kind ??

 4. Oh wat is dit weer super leuk! En een LOL bal is altijd wel fun. Hier thuis heel veel speelplezier met de popjes, dus een diertje is nu wel welkom.

 5. Jaaaaaaaaaaaa!! dit is echt superleuk zeg Mamavantweeblog <3 <3 <3 Wat een WAANZINNIG leuke en te gekke L.O.L Surprise Biggie pet gaan jullie weggeven, whoehoeeeeeeeeeee wat zou ik dochterlief hiermee maar al te graag willen verrassen 🙂 ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker!! Ze heeft de unboxing van haar favoriete vlogger Onnedie vorige week zitten kijken.. ze werd er helemaal wild van.. en zei gelijk "Die MOET ik hebben" hahah.. wat een rage he die LOL ballen 😀 Maar moet eerlijk zeggen… vind 'm zelf ook wel hééééééééééél erg leuk! Je krijgt er deze keer zoveel leuks voor terug <3 Dus ik doe mee! Hopelijk mag ik m'n meisje onwijs verrassen, super SPANNEND! Ze zou haar geluk niet op kunnen 😀 MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? Ohhh kijk eens hoe LEUK Mark Lamberts Sylvia Van Der Velden & Chantal Van Belzen 😀

 6. Jaaaaaaaaaaaaaa!! dit is echt superleuk zeg! wat een WAANZINNIG leuke en te gekke L.O.L surprise biggie pet gaan jullie weggeven, whoehoeeeeeeeeeee 🙂 Wat zou ik dochterlief hiermee maar al te graag willen verrassen, ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker! <3 Ze heeft de unboxing vorige week van haar favoriete vlogger Onnedie zitten kijken.. en ze was gelijk verkocht.. 😀 die "MOET" ik hebben zei ze hahah… logisch ook.. want deze variant is dan ook wel hééééél erg leuk! eindeloos veel opties wat je ermee kunt,… als rugzak gebruiken, als spaarpot.. spelen.. TOP! dus ik doe mee! hopelijk mag ik m'n meisje onwijs verrassen, super SPANNEND! MAAK ME GEK! FINGERS CROSSED, liefs Nathalie ;*

 7. Dit is echt helemaal TOP zeg Mamavantweeblog!!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze fantastische LOL surprise biggie pet voor mijn kleine meid.. ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker! !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint Bedankt voor de tag Nathalie Hellmig! je zou ‘m maar mogen winnen 😀 ik waag graag een kansje

 8. Ella en Louise wagen graag hun kans om zo n toffe LOL surprise te winnen.. We hebben al een paar kleintjes in huis dus die zou hier nooit eenzaam zijn ???

 9. Jaaaaaaaaa heel graag doen wij mee!!!
  Mijn twee meiden Janne en Liene zouden het maar al te graag winnen . Ze willen elke keer als ze een LOL bal zijn liggen in de winkel er eentje?, dus zou wel leuk zijn moesten we er eentje winnen ???

 10. Hoi, ik volg je al erg lang op diverse social media. Like de leuke tips en deze give away is helemaal gaaf. Onze dochter zou zo’n prijs erg graag winnen. Ik ga duimen. Fijne avond. Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *