Kroko Koppen, hilarisch spel vanaf 5 jaar + Give Away!

Wij mochten het hilarische spel ‘Kroko Koppen’ uittesten. Je kan het spel met 3 personen spelen en gaat als volgt:

Elke speler zet een krokobek op zijn hoofd. Daarna worden de visjes omhoog gegooid en moeten alle spelers de visjes in het kleur van hun krokobek proberen op te eten. De krokobek beweegt als je de mond open en dicht doet. Wie als eerste al de visjes van zijn eigen kleur heeft is de winnaar.

Het spel wordt aangeraden voor spelers vanaf 5 jaar. Toch kan het naar mijn mening ook al op een iets vroegere leeftijd gespeeld worden. Dat kleiner broertje, zusje, neefje of nichtje kan dus zeker ook mee spelen.

En omdat de vakantie bijna begint en geen enkele ouder wil da zijn kinderen zich vervelen mag ik een gezelschapsspel weggeven. Laat hier een berichtje na en ik maak de winnaar bekend op 24 juni. De winactie loopt samen met mijn Facebook en Instagram pagina en is open voor BE en NL. Succes!

xoxo

Charlene

Gefeliciteerd! Eva Du Jardin heeft gewonnen.

5 reacties

  1. Ziet er een leuk spel uit. Ik waag graag m’n kans om het winnen. Nooit spelletjes genoeg voor de aankomende vakantie ?. ????

  2. Gekke, grappige spelletjes doen het hier goed, dus ik doe heel graag mee! 🙂 De kindjes zullen dit geweldig leuk vinden. Al denk ik dat sommige oudjes dit stiekem ook eens zullen willen spelen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *