Kringloopgeluk.

Dat ik vroeger wekelijks naar de kringloopwinkel ging maak ik geen geheim van. Samen met mijn zus trokken we erop uit en haalden we de schatten uit de winkel.Van servies tot kasten, you name it, we vonden altijd wel iets.

Ondertussen zijn we 3 jaar verder en sinds de geboorte van mijn nichtje is de kringlooppassie afgenomen. Ik ging er amper nog een keer en deze week kriebelde het toch nog eens. Wij hebben twee kringloopwinkels in onze buurt, de ene een pak leuker dan de andere. We gingen naar beide winkels en ik vond in winkel nummer 1 een nieuw servies dat ik wel leuk vond. Achthoeken zijn hip en trendy en bloemen ook, deze bordjes hebben het allemaal ineen. Of ze hip zijn ga ik hier niet neerpennen maar ik vind ze wel heel leuk én dat is wat telt. Meteen heb ik ook alle plastieken borden van de kindjes richting containerpark gebracht dus het was tijd voor iets nieuws.

De tweede kringloopwinkel heb ik heel veel in mijn mandje gehad. Kledij, gebreide truien van hoogbejaarde bommatjes tot een coole jaren `90 badjas. Geen enkele maakte het helaas tot de kassa, ik wou geen overdaad kopen aan kledij net nu ik mijn kast heb opgeruimd en er nog wat soldenkoopjes onderweg zijn.

Wel vond ik iets wat ik eigenlijk niet zocht. Bloempotten! Ik hou enorm veel van groen in huis, plantjes maken mij vrolijk, het maakt je huis gezellig, warm en huiselijk. Ik vond 2 parelmoerroze bloempotten, waarvan eentje een hyper bomma gehalte heeft en een witte parelmoer, mermaidbloempot zoals Aya het noemt.

Ook vond ik een heel leuk roze ouderwets tapijtje. Volgens mij is er onlangs een huis leeggehaald van een dame die van roze houdt. Het tapijtje stak ik op hoop van zegen meteen in de wasmachine op 40° en wonder boven wonder heeft het de machine overleefd. Waar het terecht zal komen weet ik nog niet. Misschien deze zomer in keuken eens die opnieuw geschilderd is en anders misschien wel in de slaapkamer.

Gaan jullie soms naar de kringloopwinkel?

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *