Kneipp for Men, groot succes!

Kneipp is een van de merken die ik al sinds jaar en dag gebruik, zowel voor mezelf als voor de kinderen. Het hoeft niet altijd voor de dames of kinderen te zijn, maar dus ook voor de mannen heeft Kneipp een gamma. Nu de feestdagen eraan komen dé ideale tip om cadeau te doen aan jouw partner, vader, schoonvader, tienerzoon, of wie dan ook!

Mannen vinden het fijn, vrouwen waarderen het nog meer: de speciale doucheproducten voor mannen. Want een fris gedoucht goed verzorgd lijf en een stoere mannelijke geur, dat is gewoon genieten. Het is dan ook niet voor niets dat de natuurlijk verzorgende Kneipp For Men producten erg in trek zijn. Kneipp breidde uit met twee nieuwe douche foams en een nieuwe 2-in-1 Shampoo en Douche. Spotte jij ze al in je drogisterij?

Kneipp Douche Foam Cool Freshness

Deze douche foam met de krachtige frisse geur van cool mint in combinatie met zeemineralen en natuurlijke jojobaolie creëert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim? Ervaar maximale verfrissing en nieuwe energie met deze natuurlijk verzorgende formule.

Kneipp Douche Foam Ready To Go

Kneipp Douche Foam Ready To Go met de stimulerende en activerende geur van citroengras in combinatie met guarana en natuurlijke jojobaolie creëert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim.

Kneipp 2-in-1 Douche Warm Woords

De nieuwe Kneipp 2-in-1 Douche Warm Woords is een stoere, warm houtachtig geurende shampoo en douche (2-in-1) van cederhout en eik. De ideale huidverzorging voor de man met natuurlijke ingrediënten verse ceder en eik.

Kneipp heeft zijn nieuwe mannenverzorging perfect afgestemd op de wensen voor de moderne man. Ze zijn bewust bezig met lichaamsverzorging en in deze drukke tijd kiezen zij voor het gemak van een 2-in-1 product. Daarnaast staat het natuurlijke karakter met een eigentijdse uitstraling voorop.

  • natuurlijke, plantaardige verzorgende formules
  • voorkomen uitdroging van de huid
  • significant verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen
  • minimaliseert vochtverlies van de huid
  • zonder conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën
  • huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
  • vanzelfsprekend zonder dierenproeven

De verpakking is echt wauw! Mannelijk, stoer en gewon heel erg mooi. Ook de geuren zijn aantrekkelijk, ik ben zelf heel erg van van de geuren die deze lijn bevatten. Ze ruiken overheerlijk. En wie wil er nu geen lekker ruikende man naast zich in bed?

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *