Kleur in de slaapkamer!

Ik ben iemand die van kleur houdt. Zowel in mijn outfits als in mijn interieur mag er toch een beetje kleur zijn. Hoewel ik heel veel van natuurlijke tinten hou, dit ben ik gewoon niet. Ik was op zoek naar kleurrijke beddenlakens, zo’n lakens waarmee je het gevoel hebt in een zonnig paradijs wakker te worden. Wel dat zocht ik.


Ik koos bij Collishop voor een Beddinghouse dekbedovertrek. De kwaliteit is in alle eerlijkheid, ongelofelijk goed. De lakens zijn zacht maar toch stevig. Ik combineerde ze met een geel hoeslaken. Toch denk ik dat een roze hoeslaken misschien beter zou passen, maar bon, dat veranderen we toch vaak genoeg.


Verder heb ik in de slaapkamer op de vensterbank veel plantjes gezet. Iets met een botanical gevoel te creëren.

xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *