KIDSFASHION// OOTD HEIDI KLUM // BFF TWINNING.

Beste vriendinnen, je kent dat wel. Samen alles delen, lief en leed, geheimen groot en klein. Elkaars kleerkast plunderen, het hoort er allemaal bij. Ik trok afgelopen maandag met Aya en Maya (it’s meant to be als je hun namen leest ;)) de stad in om hun twinning outfit vast te leggen op de plaat. Al snel droomde Aya dat Maya haar echte tweelingzus was. Alles moest spontaan gebeuren, ik liet de kinderen doen wat ze leuk vinden zonder al te veel verplichte poses. De onschuldige spontaniteit van de kinderen maken mijn hart zo warm.

Ik hou heel erg van ons stadje en dan vooral de herenhuizen, de mooie voordeuren en de gezellige kleine straatjes. We gingen natuurlijk niet alleen maar foto’s maken, de dames hadden veel goesting om nog eens naar enkele winkels te gaan natuurlijk.

De foto`s spreken dan ook voor zich. Beide dametjes hebben het regenjasje aan uit de toekomstige Heidi Klum Collectie voor Lidl. Ook hun trui en t-shirt is van de aankomende collectie.

Staan ze er niet beeldig mee? Wil jij ook een item uit de collectie aankopen? Dat kan vanaf 24/02 online op de webshop van Lidl of vanaf 05/03 in jouw Lidl winkel. De items zijn beschikbaar vanaf maat 122.

Xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *