KIDS OOTD: Boho jurk + teddy

Het is nog eens tijd voor een OOTD (Outfit Of The Day). Ik heb niet bepaald 1 stijl qua kleding voor mijn kinderen. Wat ik graag zie komt in de kasten en dat kan echt van hele drukke prints tot een simpel kledingstuk variëren. Verschillende stijlen mixen kan vaak een top outfit vormen, en dat bewijst Aya vandaag aan jullie.

Aya draagt een boho jurk van het merk Lava Lava, gecombineerd met een teddy, roze kniekousen, een tweedehands haarband en Dr. Martens laarsjes. De sjaal is met veel liefde gebreid door oma. Ik ben zelf heel erg fan van de boho print. Dit jurkje is echt perfect voor de herfst/winter. Het is zo gemakkelijk combineerbaar omwille van de vele kleurtjes die in de jurk aanwezig zijn. Aya combineert het jurkje zowel met roze kniekousen als met oker geel en dan een bruin/zwart laarsje. Nu kan het nog even met blote benen, maar zodra het echt te koud wordt kan je ook gewoon voor een (kleurrijke) kousenbroek gaan.

De outfit is speels genoeg en perfect voor mijn 8-jarige die nog steeds graag samen met mama de kledij uitkiest. De stof van het jurkje is kwalitatief en zacht. Het jurkje valt iets kleiner van maat, dus een maatje groter nemen is aangeraden.

xoxo

Charlene

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *