KIDS // MIJN EIGEN BOEKJE + WINACTIE//afgesloten

Deze winactie is afgesloten. De winnaars kregen een mail.

Ik heb hier thuis sinds enkele weken een echte boekenwurm zitten. Aya leest voor aan haar broer, haar barbies en aan onze poes Brammetje. Zelf ga ik ook vaak op zoek naar leuke boekjes voor de kindjes. Al enkele weken stond het `Mijn Eigen Boekje` op de verlanglijst. De vreugde was groot toen ik voor elk van mijn kinderen een boekje mocht maken. Samen met de kinderen kozen we voor een gepast boekje per kind. Het concept dat er achter zit hield ik voor de kinderen nog even geheim. Ik wou ze liever zelf versteld laten staan tijdens het (voor)lezen.

Concept

Het concept achter Mijn eigen boekje vond ik meteen geweldig. Ik herinner me als kind dat mijn broer ooit eens zo`n boekje had gekregen van een vriendje voor zijn verjaardag (en ik spreek hier echt van 20 jaar geleden) en toen vond ik het al zo speciaal.

Mijn eigen boekje heeft momenteel 8 verhaaltjes waarin jouw kindje (en zijn of haar vriendjes/juf/school/…) de hoofdrol in speelt. Het is dus effectief hun eigen boekje. Alle verhaaltjes zijn zo gemaakt dat ze zowel voor een jongen of meisje kunnen gebruikt worden. Kei leuk toch?

Review

Jullie zijn vast al even overtuigd als ikzelf, niet? Aya koos het verhaaltje Àya en het heksenhuis`. Ik liet er vooraan een gepersonaliseerde boodschap in zetten, wat het voor mij (nu al) een klein beetje emotioneel raakt. De linkerkant van het boekje is gevuld met tekst en de rechterkant met illustraties. Er zit een bladwijzer bij en achteraan het boek vond ik nog een tover oorkonde. Nassim koos voor `Nassim de superheld` en daar schrok ik niet van, hij is namelijk gek van superhelden in alle soorten en maten. Ook hier zit de tekst opnieuw aan de linkerkant en de illustraties rechts. Achteraan vinden we dit keer een superhelden certificaat. Wat niet onbelangrijk is… mijn kinderen zijn er heel erg tevreden mee. Aya kroop meteen in haar fauteuil en las het boekje in één trek uit. Ze vond het heel erg grappig dat het boekje over haarzelf ging. Nassim kreeg zijn verhaaltje te horen bij het slapengaan. Hij vond het geweldig hoe zijn beste vriend Aster ook in het verhaal zat en begreep niet goed hoe dat nu allemaal in elkaar zit. Hij vond het ook zo grappig dat zijn juf Wiete in het verhaal zat verworven. Het boekje moet van hem morgen mee naar de klas.

WINNEN-WINNEN-WINNEN-WINNEN

Wil jij ook graag een `Mijn Eigen Boekje` voor je kindje; neefje ,nichtje of wie dan ook samenstellen? Dat kan! Ik mag maar liefst 4 boekjes weggeven, HOERA! Wat moet je daar voor doen? Laat een comment achter onderaan dit bericht, het is heel gemakkelijk. Je kan ook een comment op mijn Facebookpagina plaatsen. De winnaars mogen een mailtje verwachten van mij op 04/02, laat dus zeker een geldig e-mailadres achter. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, met de kortingscode MAMAVANTWEEBLOG krijg je 15% korting op jouw aankoop, er komen geen verzendkosten meer bij. (Kortingscode is gelding vanaf 28/01/2018 tot 28/04/2018. Kortingscode kan voor 1 bestelling per gebruiker gevalideerd worden, je kan wel meerdere boekjes met deze code aankopen. De code kan niet gecombineerd worden met andere acties of om een waardebon aan te kopen.)

xoxo
Charlene

31 reacties

 1. Ohhh wat zou dit mooi zijn voor mijn zoontje Nassim! We gaan een wat moeilijkere tijd tegemoet, maar hij blijft mijn grote held waar ik het allemaal voor doe. Hij is gek ook boekjes lezen al is hij maar nog net geen 2!
  Groetjes van ons!

 2. Oh klinkt nu al super. Onze oudste zoon van 8 is een echte boekenwurm en leest eveneens dolgraag voor aan zijn zusje van 4 voor. Twee jaar geleden hebben ze van hun meter al een boek gekregen gepersonaliseerd met help mijn naam is weg. En dit verhaal daar gaan ze zo in op. Is zaaaalig om te zien. Zelf ben ik ook een eigen echte boekenverslindster en vind het prachtig. Ik kijk er alvast naar uit.

 3. Dat zou super zijn voor mijn metekindje. Regelmatig krijgt ze van mij prentenboeken en voorleesboekjes want ik vind (voor)lezen zeer belangrijk van jongsaf aan.
  Een gepersonaliseerd boek zou dus fantastisch in het rijtje staan.

 4. Dit boekje wou ik ooit eens geven voor haar 1ste speciale boekje in het 1ste leerjaar. Jammer genoeg is het mij nooit gelukt. In het 1ste was mijn dochtertje super dol op lezen. Nu het al wat moeilijker aan het worden is in school met rekenen geven we daar meer aandacht aan en blijft het lezen een beetje liggen . Maar met haar eigen boekje zal ze super trots zijn om het te lezen en meerdere malen zelf en zou ze ze die zeker tonen aan de juf en vriendjes ❤ de naam shirine zou er mooi opstaan en omdat ze graag taarten bakt zou ik mss dit boekje kiezen. Een heksje is ze natuurlijk ook ??? . Ik loer elke keer als ik reclame zie . Duimen dat shirine haar verassingsboekje mag ontvangen ???

 5. Wat is dit tof! Mijn kleine meid van 4 jaar kan er zo van genieten als mama voorleest! Dus een boekje over zichzelf met eigen naam zou ze o zo leuk vinden!!!! Wij willen winnen ?!

 6. Super leuk voor ons mannetje Tijn, zijn interesse in boekjes wordt steeds groter dus we lezen graag voor. Hoe leuk zou een boekje met zijn naam zijn. Iets dat de komende jaren leuk blijft 🙂

 7. Nou dat is nog eens een super leuke win actie. Mn dichter heeft jaren geleden een een boekje gekregen mat haar naam in. Maar mn zoontje zou dat ook wel echt super vinden. Dus vingers gekruist 🙂

 8. Graag doe ik mee aan de wedstrijd. Mijn zoontje Nassim zou ermee in de wolken alsook zijn zus Nada. Zij leest heel graag en haar broer Nassim is sowieso haar grote superheld!

 9. Ooh wat fantastisch! Voor mijn metekindje Iyano lijkt me dit echt geweldig! Samen een boekje lezen, dat is het mooiste wat er is! Ondanks dat ik hem niet zoveel zie brengen deze momenten ons wel heel dicht bij elkaar ❤️

 10. Zou het graag winnen voor mijn dochtertje.
  Is verzot van boekjes, toen mijn vader laatst naar zoo was geweest en vroeg wat ze als souvenir mocht was het antwoord ook een boek.

 11. een boekje is altijd n mooi geschenk zeker als hoofd persoon word lezen nog spannender.
  doe graag mee voor onze kleindochter Anna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *