INTERIOR // NEW IN – PINK PEGBOARD

Letterborden, letterboxen, lichtboxen, pegboards, noem maar op, de laatste jaren zijn zijn ze ondenkbaar geworden in het hippere interieur. Ontelbare quotes zag ik overal al voorbijkomen. Dat ik de hype niet aan mij voorbij liet gaan wisten jullie waarschijnlijk al. Ik begon als eerste met een houten letterbord. Die was best prijzig en de letters en symbolen waren eigenlijk gewoon een dik stukje papier. Lang leefde hij hier niet en ik zocht iets anders. De lightbox kostte een jaar of 2 geleden al snel €70 en ook dat kon ik er niet aan geven. Hoe populairder ze werden, hoe goedkoper je ze tegenwoordig vindt. Net zoals de letterborden en pegboards. Ik vond in Eindhoven een letterbord voor amper €7 en kocht ze zonder twijfelen. Als je weet dat die dingen ook boven de €50 gaan in de (betere) winkel dan twijfel je dus niet.

Toch was mijn zoektocht niet compleet. Ik moest en zou een roze pegboard hebben. Ik ben helemaal gek van quotes in huis dus eentje meer of minder kan geen kwaad. Toevallig was ik deze week in Kruidvat en vond ik een roze pegboard. alweer zonder twijfelen nam ik hem mee.

Plus en minpunten:

Er zitten heel veel lettertjes en symbolen bij, iets wat ik in mijn lightbox en letterbord mis. Hij is van formaat een pak kleiner maar dat maakt het extra charmant. Behalve dan als je de lettertjes erop moet klikken. Dan is het al snel niet meer zo charmant, want die zijn voor mij toch wat moeilijker om erop te duwen. Ook denk ik dat de lettertjes naarmate je ze vaker gaat omwisselen niet meer zo stevig gaan passen in de gaatjes. Helaas doet de letter H het hier nu al een beetje minder en valt er af en toe uit. Verder ben ik wel fan. Het is een leuk hebbeding en zeker voor die prijs.

Kocht jij deze ook al aan?

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *