INTERIEUR // Slaapkamer

Mijn slaapkamer is eindelijk geworden hoe ik het voor mijn ogen had. Voordien had ik enkel witte muren, een wit bed, witte kast en that’s it. Er was amper tot geen decoratie en de slaapkamer was voor mij heel erg ongezellig.

Een tijdje geleden besloot ik om 1 muur in het zwart te schilderen. Dat bracht meteen een beetje karakter in de slaapkamer.

Boxspring

Een tijd geleden schreef ik een boogbericht over mijn Emma Matras. Toen we ook nood hadden aan een nieuw bed hebben we geen seconde getwijfeld. We zijn nog steeds zo tevreden over de matras. Het Emma Boxspring bed kwam onze richting uit en eindelijk had ik een compleet gevoel over ons bed. Het hoofdbord is zo mooi en kwalitatief en in combinatie met de matras is het één geheel. De hoogte van het bed en matras is perfect waardoor het bed absoluut niet bombastisch lijkt in onze (iets te) kleine slaapkamer.

Ik zocht op zolder bij mijn zus naar een lange houten plank en bevestigde die boven het bed. Om het wat romantischer te maken gebruikte ik onze kerstlichtjes die ik over gans de plank legde en langs 1 zijkant naar beneden liet ‘vallen’. Op de plank staan momenteel nog 2 lege fotokadertjes maar die worden binnenkort gevuld met een leuke foto. De rest van de decoratie zijn leuke herinneringen. De Eiffeltoren brachten we mee van onze fantastische citytrip in Parijs.
In de kringloopwinkel vond ik 2 nogal ouderwetse kadetjes met zwanen en bloemen. Het gouden kader erbij maakt het passend in de slaapkamer en in combinatie met de roze/grijze beddengoed passen ook de posters er heel mooi bij.

Aan het uiteind van mijn bed heb ik een kledingrekje staan. Daar hangt een dromenvanger en 2 hangbloempotjes aan. De bedoeling is om er binnenkort een leuk (vals) hangplantje in te steken. De pootjes van het rekje passen net onder het bed zodat hij er mooi tegen staat.

Naar het roze beddengoed ben ik enorm lang op zoek geweest. Ik wou goede kwaliteit voor een klein prijsje. Bij Zeeman vond ik het perfecte oudroze beddengoed die nog eens kwaliteitsvol is ook.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *