Interieur: review Emma Matras

Vandaag ga ik jullie nachtrust een pak gemakkelijker maken. Ik zal jullie namelijk uitgebreid vertellen over mijn ervaring met de welbekende Emma matras.

Volgens Test Aankoop is de Emma matras tot de beste bekroond in oktober 2017. En ik kan ze geen ongelijk geven. 

De Matras

Als geen andere matras past Emma zich aan je lichaam aan. Dit komt door de combinatie van een drukverlagende Airgocell®laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim. Kort uitgelegd neemt de matras de vorm van jouw lichaam aan, zonder dat je erin weg zakt.

100 nachten proefslapen

Dat je na 1 nachtje niet kan oordelen over een matras is zeker. Je kan de matras 100 nachten testen en als deze niet voldoet aan jouw wensen kan je deze matras retourneren. Ik hoor jullie al denken hoe dat kan. Doordat er zo weinig retours zijn is dit mogelijk. Deze matras is gewoon een zaligheid voor je nachtrust.

Rugpijn

Ik heb een lichamelijk zware job waardoor ik vaak last heb van mijn rug. Niet gezeverd, ik loop soms als een 90 jarige door het huis. Sinds ik op de matras slaap heb ik geen enkele keer meer rugpijn gehad. Eerlijk is eerlijk, de matras ligt zalig.

Tips

Ik geef jullie graag nog enkele tips mee als jullie de matras aankopen. De matras komt opgerold in een grote doos aan, daardoor raad ik jullie aan om de matras pas uit de doos te halen eens hij in de juiste slaapkamer staat. De matras zit vacuüm verpakt. Van zodra je het plastiek van de matras haalt, groeit de matras. Enige verluchting is wel een noodzaak want da matras heeft een geurtje eens hij open is.
Ik heb de matras 24 uur tot zijn recht laten komen vooraleer we er de eerste nacht op gingen slapen. Als laatste tip geef ik nog graag mee dat je best ook een matras aankoopt voor je kinderen, tenzij je ze graag bij je in bed wil. Want ook zij houden van ‘mama haar nieuwe matras’.

De Emma matras kan je online kopen of testen bij Beter Bed. Bekijk de Emma Matras website voor jouw winkel in de buurt. Momenteel loopt er via de website een korting van €75 met de code MAART75.

xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *