Interieur // plantenaccessoires met scandinavische toets.

Dat ik enorm veel van planten hou én ondertussen best wel veel plantjes in mijn bezit heb wisten jullie waarschijnlijk al. Er komt heel vaak een plantje bij én ik verander ze ook al eens van plaats. Niet elke plant is even gelukkig op bepaalde plaatsen natuurlijk.

Ik zag bij Lidl enkele hele leuke plantenaccessoires en vond dat deze perfect in mijn interieur en plantenwalhalla zouden pasten. Ik koos voor een plantentafel, een plantenstandaard en als kers op de taart nog een set bijpassende salontafels.

De plantentafel en standaard zijn écht mijn favoriete. Ik vond een leuk plekje voor hen in huis, zodat ik aan de oude schouw een stukje jungle kon creëren. Op de tweede lade van de plantentafel komen er in de toekomst enkele boeken… over planten :).

Review

De meubels zijn zeer gemakkelijk te monteren, alle benodigdheden zitten in de doos. Zowel de plantentafel als de standaard zijn in hout en metaal. Stevig en gemakkelijk afwasbaar.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *