Interieur: de gang.

Waar ik het meest op vloek qua ruimte in ons huis is de gang. Hij is veel te klein en als we er allemaal in staan krijg ik een claustrofobisch gevoel. Hij is ook onpraktisch, de verwarming staat in de weg (die gebruiken we toch nooit) en de voordeur gaat naar de verkeerde kant open. Enfin, ik baal er dus erg van. Een passende opbergruimte voor schoenen vond ik helaas nog niet. Of de kasten zijn te duur, te breed of gewoon niet mooi. Ik hou van schoenen en die mogen best wel gezien worden. Opsluiten in een kast was niet voor mij. Ik gebruikte een rek waar ik 3 extra legplanken in stak. Zo heeft iedereen plaats om de schoenen netjes op het rek te zetten bij binnenkomst. De kapstok haalde ik weg en ik verving die door een lager exemplaar, zodat de kindjes zelf hun jasje telkens omhoog kunnen hangen.

De kale muur verving ik door een goedkoop canvas. De kinderen als superheld afgedrukt aan mijn muur is het eerste wat je ziet als de voordeur open gaat.

De canvas foto is zeer groot en vult de muur mooi op. Aan de linkerzijde zit de deur naar onze woonkamer dus daar kon helaas niks op de grond staan. Ik had best wel graag een grote plant gehad in dat hoekje

De hoedjes zijn enkele items waar ik geen afscheid van kan nemen. De kindjes dragen die in de zomer ontzettend graag, dus mogen ze omhoog aan de muur. Het past ook wel bij de spiegels en de eucalyptus blaadjes :). De gang is bewust donker van kleur. Wit zou vast meer ruimte creëren maar zal ook veel sneller vuil worden.

Xoxo

Charlene

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *