Interieur: Herinneringen op acrylglas.

Afgelopen winter maakte ik een foto van mijn beide kinderen die zo mooi en zo door mijn hart ging dat ik er een vereeuwiging wou van maken op mijn kast. We hadden een geweldige namiddag aan zee, de kinderen waren zo flink en de foto toont zoveel liefde. De meeste mooie herinneringen bewaar ik in mijn hoofd, maar helaas raakt die harde schijf al eens enkele gegevens kwijt. Daarom is het niet onhandig om af en toe eens de mooiste herinneringen af te drukken, in te kaderen, of gewoon op een gadget te laten drukken.

Bij Smartphoto.be maakte ik een foto op acrylglas. Het is zo’n 1 cm dik, zeer stevig en ook gewoon heel erg mooi.

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat de foto op acrylglas van zeer stevig materiaal is en dat komt omdat hij hier al eens tegen de grond viel. Ik ben soms al eens te snel tijdens het poetsen en hij glipte gewoon uit mijn handen. Even stond mijn tikker stil, maar dat was nergens voor nodig. Er brak geen hoekje of kantje van af. Ik maakte een hoekje waar alles een beetje samen past en waar leuke herinneringen aan vast hangen.

Ook de foto in Disneyland vereeuwigden we. Ik drukte het posterformaat af en stopte hem in een kadertje. De mooie herinneringen kregen een plekje op mijn kast. En al hou ik heel erg van verandering in interieur en decoratie, deze stukken blijven voor altijd staan.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *