INTERIEUR // Canvas met polaroids + fotoalbum

Foto’s afdrukken, dat is iets wat ik veel te weinig doe. Op mijn Instagram feed post ik de leukste foto’s en ik bezie het als mijn online fotoalbum. Die foto’s effectief afdrukken gebeurt te weinig. Toen ik van Smartphoto een album mocht aanmaken zei ik er natuurlijk geen nee tegen. Via de website heb je de keuze om je foto’s op te laden van zowel Facebook, Instagram, je computer,… Heel gemakkelijk dus, aangezien ik eigenlijk een eigen Insta fotoalbum wou maken.

Ik koos voor een simpel album met ringen. Ik hou niet van teveel poespas en ik vond de geometrische figuren op de cover heel erg leuk Je kan het album helemaal instellen naar jouw keuze door middel van tekst toe te voegen of weg te laten.

De levering was ongelooflijk snel. Ik maakte het album woensdagavond aan en vrijdag zat het al in de bus. De website gaat heel vlot en alles is ook heel duidelijk. Iedereen kan zo’n album samenstellen.

Naast het album koos ik ook voor een canvas. Ik hou van gezelligheid en persoonlijkheid in een interieur en hoe kon dit beter dan een canvas te maken. Ik koos niet voor de standaard dat je in elke woning terugziet, maar voor een specialer type.

Op de canvas staan ‘polaroid’ foto’s. Ik vond deze zo leuk en hij past ook echt in elke kamer van ons huis. Momenteel staat hij centraal in de living, het is natuurlijk een item die in de belangstelling mag staan. De canvas komt in verschillende maten.

Drukken jullie vaak foto’s af of vergeten jullie het wel eens?

xoxo

Charlene

2 reacties

  1. Helemaal net als jou. Op Instagram hou ik, bijna dagelijks, foto’s bij van de kindjes. Meer dan 1000 maar tot een album kwam ik nog niet, met uitzondering van die paar vakantie albums. Als ik al eens foto’s laat afdrukken, gaat het om foto’s om in een kader te kunnen zetten op de kast. Je album en de canvas zien er super strak en leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *