Hound Jeans, Deense kindermode vanaf 8 jaar.

Recent ontdekte ik het Deense merk Hound Jeans. Ik ben tot over mijn oren verliefd op Denemarken én ook op hun mode, interieur, land en mensen. Hound Jeans is er voor kinderen vanaf 8 jaar en heeft zowel een meisjes- als jongenscollectie.
Aan de collectie zie je dat het inderdaad al voor de grotere kinderen is. De collectie leunt aan naar tiener-volwassenmode én mijn dochter is er helemaal gek van.

Inspiratie

Hound Jeans haalt hun inspiratie op straat, op scholen en op de hippe plaatsen overal ter wereld. Je zal meteen zien dat de outfit die Aya aan heeft helemaal aanleunt tegen de tiener/volwassen mode die nu helemaal hip en populair is.

Waar te koop

Hound Jeans kan je online kopen in verschillende webshops. In Nederland is het merk heel goed vertegenwoordigd, in België een pak minder. Op de website vind je de dealers terug, ook de webshops staan aangeduid. Omdat het in België zo klein vertegenwoordigd is maakt het voor mij uniek (en daar hou ik toch echt wel van).

De bomber is binnenin volledig gevoerd met een zacht roze stof. Aan de achterkant van de bomberjas staat het tijgerhoofd.

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *