Holiday Suites Bray-Dunes, de perfecte genietvakantie.

Een twee tal weken geleden gingen wij met het gezin nog eens een weekendje weg. We kozen voor een locatie die niet te ver van ons thuis was, maar waar we toch een relaxed vakantiegevoel kregen. Ik koos voor een appartement van Holiday Suites recht op de zeedijk. Ontwaken met zicht op zee was iets wat ik altijd wel eens wil doen. Gezellig ontbijten met de golven en de zeegeur, heerlijk. Wij gingen eerder al eens naar Holiday Suites Equihen Plage.

Na een uurtje rijden kwamen we toe. Vlak voor het appartement is er voldoende (gratis) parkeerplaats voorzien wat echt ideaal is. Enkele dagen voor aankomst kregen we een mail met de code om binnen te raken in het appartement. Daarna haalden we onze sleutel eveneens met code uit de kluis. Het is minder persoonlijk dan een ander vakantiepark, maar dat hoeft ook echt helemaal niet. Het is voor ons dus zeker geen minpunt en moest er toch iets niet lukken of helemaal duidelijk zijn, kan je sowieso de helpdesk contacteren. Er wordt meteen iemand van HS ter plekke gestuurd.

Ontbijtpakket
We reserveerden het ontbijtpakket voor onze vakantie. Daar zaten zeker voldoende basics in. 4 broden, heel wat verschillende soorten cornflakes, confituur, koffie, thee, (bak)boter, eieren, een 6pak melk, 2x2L fruitsap. Kortom, een basic pakket die zeker de honger stilt.

Bray-Dunes is een klein kustdorpje. Op het strand is er een speelruimte voorzien voor kinderen met springkastelen. Je betaald een toegangsprijs per uur en als ouder kan je er gezellig wat drinken.

De hoofdstraat van Bray-Dunes is voorzien van enkele winkels en restaurants. De kindjes mochten vlak voor onze terugkeer naar huis in één van de winkels een armbandje kiezen. Je kan er ook go-carts huren. Het dorpje heeft alles wat je nodig hebt.


Ik kan dit kustdorpje zeker aanraden om met kinderen naartoe te gaan. Je zal er genieten van het strand, lekker eten en vooral elkaar. De dijk is rustig en waar Holiday Suites gelegen is loopt de straat dood. Ideaal dus als de kinderen even willen fietsen of skeeleren. De afstand van het appartement tot aan de hoofdstraat is heel dichtbij.

We reden op zaterdag even tot in Duinkerke. Het ligt vlakbij en is best wel een leuke weg om te rijden. Daar gingen we uit eten naar Buffalo Grill. Het restaurant bezit een leuke kinderspeelhoek, waar de kinderen zich geen moment vervelen. Het lijkt wel een mini luna park. Elk kind krijgt 1 jeton. Je kan natuurlijk ook nog jetons bijkopen. Ook aan tafel kregen ze blaadjes en kleurpotloden. Ik kan dit restaurant zeker aanraden met kinderen.


We hadden een heel fijn weekend, waar onze batterijen volledig door opgeladen werden.
xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *