Hiep Hiep Hoera, Kinder bestaat 50 jaar!

Dit jaar viert Kinder zijn vijftigste verjaardag, hoera! Kinder is de chocolade dat iedereen kent. Al sinds kinds af heb ik mij favoriet. De kindersurprise. Zelf nu is dat toch ook nog steeds één van mijn zoete zondes.

Kinder is van het het Italiaanse bedrijf Ferrero én vandaag één van de topmerken in chocoladezoetwaren. Kinder is aanwezig in maar liefst 125 landen.

Als eerste werd Kinder in 1968 gelanceerd in het Italiaanse stadje Alba. Het is ontstaan uit het idee om kinderen een product te bieden dat speciaal voor heb ontworpen werd. In 1976 maakte Kinder zijn intrede op de Belgische markt met Kinder Surprise (mijn favoriet, weet je nog:)). De Kinder Surprise was bedoeld om kinderen blij te maken met Pasen.

Om al Kinder hun trouwe consumenten te bedanken voor de vele jaren, is het nu tijd om iets terug te doen. Wat is er meer bijzonder dan een unieke wens in vervulling te zien gaan? Vanaf juli 2018 tot januari 2019 organiseert Kinder op hun Kinder website een wedstrijd waarbij 50 consumenten uit de Benelux hun grootste droom kunnen waarmaken.

In juli en augustus kunnen consumenten uit een lijst van 20 verschillende wensen op hun favoriet stemmen. De top 10 gaat door naar de volgende ronde. Hieruit kunnen consumenten vanaf september tot januari 2019 via een unieke code in de Kinder verpakkingen op de Kinder website hun favoriete wens winnen. Als kers op de taart wordt er in oktober nog een extra verrassing georganiseerd. Dat blijft nog even geheim maar wie hun website in het oog houdt zal snel meer weten.

Welke is jouw favoriet?

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *