Herfstproof: 2 outfits om te stralen tijdens de herfst.

Het mag dan wel een indian summer zijn, ik dacht zeker al aan de herfst. En dan vooral aan de kledij. Ook al heb ik er voor mezelf al genoeg, toch kan er altijd nog iets bij :). Dat ik meestal voor budget outfits ga zal jou niet vreemd zijn en deze keer is dat niet anders. Ik zag bij Zeeman een hele leuke groene tussenseizoen jas. Ik zocht iets wat gemakkelijk aan en uit is, niet te dik en gemakkelijk combineert en vond die. De jas heeft 2 zakken aan de zijkant, de rits kan van boven naar onder open en omgekeerd en hij heeft een kap. De jas valt op maat.

Ook koos ik voor een outfit die gemakkelijk te combineren valt. Een grijze geruite broek met een rood bloesje met ruffles detail op de schouders.

De broek is een recht model en heeft aan de zijkanten een zwarte verticale streep. Onderaan is de broek omgeplooid. Hij sluit met een knoop en rits en de broek heeft geen rek erin. Hij valt op maat tot ietsje ruimer. Het bloesje heeft een ruffled detail op beide schouders. Dit bloesje valt ook op maat.

Momenteel hebben ze bij Zeeman voor de dames een hele leuke collectie. Er zijn gebreide truien, leuke gestreepte/geruite hemdjes, rokken, jurkjes,… Er zijn ook heel wat items die samen combineerbaar zijn. Je mag dus gerust zeggen dat ze opnieuw een stukje capsule collectie hebben. Ik kijk eerlijk gezegd uit naar de volgende nieuwigheden en van zodra die er zijn, hou ik jullie op de hoogte.

Koopinfo:
Blouse: €7,99
Broek: €11,99
Jas: €19,99

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *