Goodbye muggen, hello nachtrust met Rowenta Mosquito Protect

Muggen, ik ken geen enkel mens die content is als ze ’s nachts in de slaapkamer verschijnen. Lekker zoemen rond je oren, zodat je zeker niet kan slapen, we kennen het allemaal.
Aya was een week of twee geleden kwaad wakker geworden. Een mug had haar in haar slaap wakker gemaakt én geprikt. Genoeg voer voor een grumpy dochter.

Ik probeerde de afgelopen jaren al redelijk wat, van muggenbakjes met giftige tabletten tot sprays. Die laatste gebruik ik liever niet omwille van de geur en de gevoelige huiden. Toen ik het voorstel kreeg om de Rowenta Mosquito Protect uit te testen zei ik uiteraard geen nee.

De Mosquito Protect is een chemicaliënvrij muggenafweermiddel. Het is milieuvriendelijk, veilig en gemakkelijk ik gebruik. Eens je het stopcontact insteekt gaat hij meteen te werk. Het UV LED-licht trekt de muggen aan en vangt hen door middel van een zuigsysteem. De insecten worden gedood door uitdroging. Het product maakt een heel zacht lawaai dat absoluut niet storend is.

Eens de muggen in het mandje zitten kan je die er af draaien en schoonmaken door middel van een warm sopje.

Wij zijn alvast fan. Omdat we geen vliegenramen hebben aan de slaapkamers (en de vensters 24/7 open staan) is dit de beste oplossing voor ons. Het is een kleine investering die op termijn opbrengt, aangezien je niets moet vervangen. De Mosquito Protect werkt gewoon op stroom.
Je kan de Mosquito Protect ook ophangen (al zullen wij dat hier niet doen).

De prestaties van de Mosquito Protect zijn meer dan 7 keer beter dan de traditionele muggenvangers.

Hou het product uit de buurt van kinderen. Mijn zoon mocht hem samen met mij ontdekken (nog voor hij op stroom was aangesloten).

xoxo

Charlene

 

4 reacties

  1. Is zo één toestel voldoende om een gans huis muggenvrij te houden? Of moet je het in de loop van de dag verplaatsen om overal de muggen kwijt te geraken?

    1. Ik denk dat je best 1 per verdiep voorziet. De onze staat boven op de gang tijdens de nacht (slaapkamerdeuren blijven open) en overdag staat hij beneden. Ik steek hem wel niet constant aan overdag. Tijdens de nacht blijft hij aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *