Glibbi slijmpret voor kinderen.

Slijm in bad, pure horror voor mama, 100% amusement voor de kinderen (en daar doen we het natuurlijk voor!). Mijn beide kinderen mochten het Glibbi slijm voor in bad en de Glibbi Snoball uittesten.

Slijmbad

Eerst gebruikten we het slijm voor in bad. Je vult het bad gewoon met water en voegt het poeder toe. Na een 10 tal minuten veranderd je water in slijm. Elk kind vind dit volgens mij geweldig en dus ook bij mijn kinderen was het een hit.

Om het slijm uit bad te laten weglopen moet je wel eerst 10 cm extra water toevoegen zodat het slijm opgelost raakt en volledig uit het bad kan lopen. Erna raad ik aan om je bad te poetsen :). Er blijven restjes slijm achter en ik kreeg ze pas volledig weg door het bad grondig schoon te maken. Ook je kind was je nadien best nog eens goed, je weet maar nooit dat ie uit zen bed glijdt ;).

Mijn tip: steek je kind in een waston met Glibbi. Je hebt voor het bad 30 liter water nodig en dat is maar een klein bodempje, afhankelijk van hoe groot je bad is natuurlijk.

Bevindingen Slijmbad

Mijn zoon vind een slijmbad een geweldig idee. Hij zou liever telkens zo’n bad nemen. Ikzelf ben er geen grote fan van (maar ik ben van geen enkel slijm fan). Het jammere aan dit product vind ik de grote hoeveelheid water die er verbruikt moet worden.

Snoball

Snoball is hetzelfde principe, maar je hoort het al, je kan er sneeuwballen mee maken. Jep, putje zomer kan je een sneeuwballengevecht houden. Het doosje bevat 3 zakjes en met 1 zakje kan je ongeveer 20 ballen maken. Ik mengde de inhoud met water en de kindjes maakten zelf de ballen.
Eens het gevecht is afgelopen lossen de ballen vanzelf op.

Bevindingen Snoball

Hier ben ik al meer fan van! Buiten ballen gooien in de tuin, de kinderen vonden het geweldig en ik genoot van hun vrolijke snoetjes :).

Belangrijk: glibbi is dermatologisch neutraal en onschadelijk voor het milieu.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *