Give – Away: win 5! Tickets voor Bellewaerde: plezier voor groot en klein.

Afgelopen paasvakantie ging ik samen met mijn mama, zoon en nichtje voor het eerst naar Bellewaerde. Aya viel helaas ziek de dag voordien waardoor het arme schaap thuis moest blijven met papa.

Het was geleden sinds mijn kindertijd dat ik nog naar Bellewaerde ging. Ik herinnerde me er helemaal niks meer van. Het park is opgedeeld in verschillende thema’s. Er is een Kidspark, Far west, Mexico, Jungle, Savanne, India, en Canada thema aanwezig.

Bellewaerde is 3 parken in 1. Er zijn exotische dieren (leeuwen, olifanten, giraffen,..), je kan er op de tal van attracties én er is een aquapark.

Kidspark

Het Kidspark is ideaal voor de (aller)kleinsten. Al vond oma enkele attracties ook wel op haar lijf geschreven. Mijn zoon ging ontelbare keren op die één attractie. Door een kleine elektriciteitspanne werd het park 1 uur langer open gehouden. Perfect, want vele mensen trokken al naar huis, zodat de kinderen op de attracties konden blijven zitten. We bleven dan ook tot de allerlaatste minuut in het park aanwezig. Er moet iemand de laatste naar huis, niet?!

Must see:

Stund & dive show

Acrobaten die heel, heel, heel hoog klimmen en naar beneden springen, vuur, spanning en achteraf kan je de stuurmannen nog eens ontmoeten, een foto maken of een handje geven.

4D film: ‘The Son of Bigfoot’

Een kortfilm die ongelofelijk mooi was. Gefascineerd bleven de kinderen kijken en de 4D animatie vonden ze top.


Wil jij ook graag een dagje naar Bellewaerde? Dat kan! Reageer onder dit bericht wie jij zou meenemen. Deze winactie loopt in samenwerking met mijn Instagram pagina én mijn Facebook pagina. Extra kans maken? Reageer dan even op elk kanaal. Deelnemen kan tot 13/05/2019, de winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De tickets komen per mail, dus laat zeker je juiste adres achter. Opgelet, de tickets zijn geldig tot 30/06/2019.

xoxo
Charlene

15 reacties

  1. Het was het park waar ik als kind elke grote vakantie naartoe ging met ons gezin. Mijn mama die ging nergens op dus die paste op de rugzakken. Het is al bijna 30 jaar geleden dat ik nog eens ging. Zou leuk zijn om samen met mijn gezin eens te gaan kijken of de rode kevertjesbaan er nog altijd staat.

  2. Ohhh zaalig park.mijn twee jongens willen er graag naartoe voor hun verjaardag.dzt zou super zijn en kleine zus kan dan ook mee

  3. Ik zou mijn ventje, mijn 2 zoontjes en m’n mama meenemen want is voor haar super lang geleden dat ze daar nog es is geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *