Geef eens een groepscadeau aan de juf of meester met Kadonation.

De voorlaatste maand school is alweer halverwege en overal schiet het als paddestoelen uit de grond. ‘Wat kopen jullie voor de juf/meester?’: luidt de vraag veelal in Facebook groepen. Het is als leerkracht altijd leuk om iets te krijgen op het einde van het jaar, maar toch denk ik dat de mokken met ‘beste juf/meester’ ietwat afgezaagd worden na enkele jaren dienst. De vele zeepjes, chocolaatjes, planten zijn een mooi gebaar maar vaak liggen die daar ook maar gewoon te liggen tot ze ooit eens opgegeten/gebruikt zullen worden. Natuurlijk is een tekening van jouw koter heel leuk om te geven. Mag het toch iets meer zijn? Waarom dan niet met de ganse klas samenleggen voor een groepscadeau? Mijn MarieKondo kantje zou hier zo blij mee zijn, want eerlijk, waar zet je nu al die verschillende cadeautjes?

Cartoon door Lise Vanlerberghe.

Groepscadeau:
Een groepscadeautjes is altijd leuk. Nu komt de vraag nog ‘wie zamelt het geld in, of wie schiet voor’. Als je met een grote groep bent (of zelf een kleine groep!) moet je zelf constant bijhouden of de centen nu al op de rekening staan, een lijstje bijhouden wie cash betaalde. Geef toe, niemand heeft daar tijd of zijn in.Kadonation lost het voor jou op. Via hun website kan je een groepscadeau aanmaken in enkele heel eenvoudige stappen.

Organiseren

Een groepscadeau in een vingerknip
✓ Je start helemaal ​gratis ​een online groepscadeau en deelt de persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te dragen.
✓ Je zamelt online en overzichtelijk al het geld in. ​Voorschieten is niet meer nodig​ want iedereen kiest zelf een betaalmethode en kan altijd en van overal online bijdragen.
✓ Het ingezamelde geld kun je vervolgens besteden bij meer dan 50 kadopartners. Of je koopt een Kadonation cadeaubon die de gelukkige zelf kan besteden bij alle kadopartners.

Bijdragen

Een groepscadeau zonder gedoe
✓ ​Bijdragen ​aan een online groepscadeau ​kan op elk moment​ en van overal. Je kiest zelf jouw betaalmethode om bij te dragen aan het online groepscadeau.
✓ Je kan een​ persoonlijke boodschap​ voor de gelukkige toevoegen aan jouw bijdrage.
✓ Het is ook mogelijk om het bedrag van jouw bijdrage te verbergen voor de anderen of om anoniem bij te dragen.

Genieten

Het groepscadeau van jouw dromen

✓ Deze keer verrassen ze jou met één groot groepscadeau in plaats van allemaal kleine cadeaus.
✓ Of je hebt misschien zelf een online groepscadeau gestart om geld in te zamelen voor het cadeau van jouw dromen.

✓ Een Kadonation cadeaubon ontvangen? Dan kies je zelf het perfecte cadeau. De cadeaubon is levenslang geldig bij meer dan 50 kadopartners.

Kortom, het perfecte cadeau voor om het even wie. Een groepscadeautje van Kadonation bespaart je tijd, energie én het is nog eens heel erg leuk om te krijgen.

xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *