Galenco: geschikt voor elke leeftijd.

Ik hou van beautyproducten en zodoende ook voor mijn kinderen. Badoliën, douchegels, reinigingsmelk, ik spendeerde er al fortuinen aan. Mijn kinderen gaan 2 keer per week uitgebreid in bad (en soms nog eens een mini vadersessie tussendoor). Dan komt er nog steeds badolie aan te pas en komen ze tot rust voor ze slapen gaan. Ik testte al heel wat merken uit en ook de gekende babymerken zijn hier nog steeds populair.

Ik ontving het  Babyverzorgingsset met 5 producten.
Het pakket bevat:

  • Lichaamsmelk (100ml)
  • Waslotion (100 ml)
  • Badolie (100 ml)
  • Luiercrème (25 ml)
  • vochtige doekjes (25 stuks)

De luiercrème gaf ik aan mijn nichtje en de overige producten gebruiken wij intens. Vochtige doekjes koop ik zelf ook nog heel vaak aan. Er zijn altijd vuile mondjes op uitstap en ook voor de handjes gebruiken we nog steeds vochtige doekjes. Ik ben heel tevreden van de Galenco doekjes. Ze zijn vochtig genoeg en verwijderen het vuil zonder al te hard te schrobben.

De badolie wordt het meest gebruikt. De olie ruikt zo lekker en mijn kinderen hun huidjes zijn zeemacht als ze eruit komen. Ik ben van alle producten tevreden. Galenco is een gekend merk en staat hoog op mijn favorietenlijst.

Xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *