FurReal Friends Rock-a-Too

Onder het leuke speelgoed valt zeker ook de FurReal Friends huisdiertjes. Ze hebben een ongelofelijk gamma vol interactieve huisdieren. Poezen, honden, tijgers,… Ze zijn echt heel erg leuk. Ik ben zelf heel erg fan van het speelgoed, want mijn oog wordt er altijd naar getrokken van zodra ik ze zie staan in de winkel. Met de Rock-a-Too papegaai was dit niet anders. Zijn vrolijke kleuren maken je helemaal gelukkig. Nog voor hij ook maar iets doet waren de kinderen al verkocht.

De Rock-a-Too is net een echte vogel. Hij reageert met meer dan 50 combinaties van geluiden en bewegingen. Hij neemt op en herhaalt wat je zegt, net zoals een echte papegaai. De Rock-a-Too reageert op geluid, licht en aanrakingen en heeft sensoren op zijn wang, snavel en borst.
Hij is tevens een grappige vogel die graag grappen vertelt, zingt en danst. Hij heeft een goed gevoel voor ritme, hij danst met zijn veelkleurige vleugels en kuif.

Wat vindt mama ervan?
Ik vind hem oprecht heel erg leuk. Het is mooi speelgoed en hij is gewoon ook heel vrolijk. Hij reageert inderdaad op het geluid en zingt en danst volop. Gelukkig kan je hem ook uitschakelen. De rock-a-too is best stevig, al heb ik mijn kinderen duidelijk gezegd hem nooit aan de vleugels vast te nemen. Het staat ook zo in de handleiding. Dit is één van de stukken speelgoed die ik met plezier in onze woonkamer laat staan en niet hoeft opgeruimd te worden.

Wat vinden de kinderen ervan?
Zowel Aya als Nassim vinden hem wel leuk. Aya speelt er vaker mee, ze danst en vindt het heel grappig dat hij haar na zegt. Nassim leert de papegaai dan weer de woordjes die we liever niet horen. Gelukkig is het geen echte papegaai die te pas en te onpas ‘poepescheet’ roept ;).
xoxo
Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *