FOOD // 5 minuten ovenschotel.

Als er niet veel werk komt in het bereiden van voedsel, dan ben ik de gelukkigste mens die je maar kan denken. Niet veel afwas én snel klaar is voor mij de ideale combinatie met een druk gezinsleven.
Ik wil jullie natuurlijk dit super lekkere gerechtje niet onthouden, dus hierbij:

Benodigdheden:

  • 3 kleuren paprika
  • ajuin
  • look
  • limoen
  • (gemarineerde) kotelet
  • aardappelen
  • 100 ml bio runderfond Lacroix
  • zout/peper/ras el hanout

Bedek de bodem van de ovenplaat met de fijngehakte ajuin en look. Om de look en ajuin fijn te snijden gebruik ik mijn chopper. Vul de ovenschaal met de Lacroix bio runderfond, ik gebruikte de helft van 1 potje. Leg het vlees er boven op. Snij de paprika’s in lange fijne frietjes en verdeel deze rond het vlees. Kook de aardappeltjes even alvorens ze op de ovenschotel te leggen. Bedenk de schotel met de gekookte aardappeltjes die kleingesneden zijn in stukken. Voeg de olijfolie, limoen en kruiden toe. Laat de ovenschotel bakken op 200 graden gedurende 30 minuutjes.

Smakelijk!

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *