Fashion: #Letsshakeitup

Hoera, hoera, de vijfde collectie van Heidi Klum x Esmara voor Lidl staat sinds vandaag online! Je kan de collectie nu dus al shoppen en je hoeft niet te wachten tot volgende week, wanneer het in de winkelrekken ligt. Tijdens de Lidl Fashion Week kon je al de collectie zien, en die mag zeker getoond worden.

De collectie bevat hele leuke items die geschikt zijn voor elke vrouw die er met een klein budget ook modebewust kan uitzien. En niet onbelangrijk, Heidi dacht ook aan de grotere maten, waardoor de collectie zelfs tot maatje 46 gaat.

De rode blouse, de rode en geprinte kostuumbroek en zwarte trenchcoat staan ook hoog op mijn favorietenlijst!

Mijn favoriete item van deze collectie is absoluut de fuchsia bernadette. Het kleur is zo mooi en intens en gemakkelijk combineerbaar.

De gilet heeft 1 knoop in het midden en hij valt heel erg ruim. Het is dan wel een oversized model, je kan deze zeker en vast een maatje kleiner aankopen. De jeans heeft een ritsdetail onderaan de broekspijpen. Verder valt de broek op maat. Ook de blouse valt op maat.

De volledige outfit shop je hier:

Roze gilet
Zwarte skinny jeans
Blouse

Vanaf 17/09 vind je de collectie ook in jouw plaatselijke Lidl winkel. Ik wil er wel even bij vermelden dat niet alle items beschikbaar zijn in elk filiaal. Wil je zeker jouw favoriete item scoren, shop hem dan best via hun online shop. Zo ben je niet teleurgesteld als je er net naast grijpt, of jouw maat niet meer beschikbaar is.

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *