Fashion // Karen Damen voor JBC

Vandaag lanceert Karen Damen haar eerste kledingcollectie in JBC. Gisteren mocht ik al naar een showcase waar haar eerste collectie werd getoond en zong ze ook enkele liedjes. Dit was de meest originele manier om een collectie aan het publiek te tonen. Geen standaard modeshow maar wel acteurs, decors en heel wat lekkers.

Elke acteur had een set aan uit Karen Damen haar collectie. Zo konden we meteen zien en voelen hoe de collectie in werkelijkheid is.

Karen wilde een collectie maken waarin vrouwen zich mooi en comfortabel voelen. Vanuit haar eigen kledingkast haalde ze inspiratie waarin zij zich gelukkig voelt. En dat is ook helemaal te merken. De collectie is écht Karen.

Karen: “Het maken van mijn eerste soloplaat vormde zeker een inspiratiebron voor mijn kledinglijn. Elk nummer geeft een ander gevoel, roept een andere emotie op en dat is ook zo met kledij. Ik zou voor elk nummer bijna een andere outfit kunnen dragen. Muziek, mode en mood zitten in elkaar verweven.”

Talent.

Dat Karen niet enkel kan zingen, entertainen en acteren bewijst ze met deze collectie. Ze vertelde ons na haar concert dat ze alles zelf gekozen heeft. De stoffen, prints, snit,…

Karen haar favoriet.

De favoriete outfit van karen is de floral suit. Een wijde nonchalante broek met daarop een blouse in dezelfde stof. Velen zullen de gedachte ‘pyjama’ hebben, maar als je het goed stijlt is dit ren topoutfit in je kast.

Mijn favoriet

Mijn favoriete outfit is de floral kimono en jeans. Voor het concert had Karen die outfit aan en ik zag mezelf er meteen in. Uiteraard ging ik vandaag al naar JBC om de jeans te passen en te kopen. De jeans is soepel, wat voor mij een must is. Deze wordt absoluut mijn favoriete jeans komend seizoen. De kimono en t-shirt staan nog op mijn verlanglijst, ik wil ze dolgraag! Wie weet brengt de paashaas deze wel?

Ook de groene maxi rok en roze trui is voor mij een topoutfit. Comfortabel en toch mooi, wat wil een vrouw nog meer?

Beide outfits zal ik combineren met sneakers of mijn gouden enkellaarsjes. Zo kan je de outfit van comfortabel meteen naar classy upgraden door enkel de schoenen om te wisselen.

Een topwijf

Na de showcase nam Karen nog even de tijd om met het publiek te praten en op de foto te gaan. Ook in het echt is ze zoals in haar programma’s. Een echt topwijf.

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *