FASHION // Heidi Klum voor Esmara // Lidl

Het is weer zover! Lidl kondigde aan dat de nieuwe #letsdenim collectie van Heidi Klum eraan komt. De collectie is vooral denim gericht, lekker casual. Dit keer werd het een beetje anders dan de vorige #letswow en #letscelebrate collectie, er is namelijk ook een collectie voor kids vanaf maat 122. Hoe geweldig is dat?

Ik mag al enkele items aan jullie in preview tonen en ik ben er zeker van dat jullie opnieuw zo excited zijn zoals alle andere keren. Laten we beginnen met de kids collectie.

Kids

Aya kreeg enkele hele leuke items toegestuurd, waaronder deze skinny jeansbroek. De broek is onderaan afgewerkt met ruches. De pasvorm is heel mooi en de broek valt op maat. Achteraan de jeans hangt een label in zeemeerminnenkleur zoals Aya het zegt.

Ook kreeg ze dit bijpassend truitje waar ikzelf heel erg fan van ben. De vrolijke kleuren en patches maken mij helemaal gelukkig.

Nog een toppertje uit de collectie is dit regenjasje. Het doet mij denken aan een jasje uit de jaren ’90 en ik vind het best wel een ‘hot item’. De felle kleurtjes klaren direct een regendag op.

Het regenjasje is er ook in donkergrijs met fushia bies. Deze bestaat ook voor de volwassenen wat het heel leuk maakt om samen te twinnen met je dochter.

De kids collectie belooft zoals je ziet heel veel. Er zullen leuke T-shirtjes, salopettes, schoenen, truien, jurkjes,… beschikbaar zijn. Ik kan eerlijk gezegd niet meer wachten tot de collectie online en in de winkel ligt, de salopettes staan alvast op de wishlist.

Ladies

Ook voor de dames is de collectie heel erg leuk. Mijn favoriete outfit uit de collectie is alvast deze zwarte skinny jeans samen met een lange zwarte t-shirt en lederen jasje. De zwarte t-shirt heeft aan de zijkant twee hoge spleten, perfect voor in de zomer met een jeansshortje eronder. Ik was eigenlijk al lang op zoek naar dit item en heel blij dat het eindelijk in mijn kleerkast ligt. De Heidi Klum jeansbroeken zelf zitten geweldig goed. Ik hoorde dit al van meerdere dames die telkens teruggrijpen naar deze jeans en ze hebben gelijk. De broeken zitten soepel, perfecte pasvorm en zijn lekker zacht. Dit was mijn party outfit van afgelopen weekend.

Ook zitten er hele leuke truien met opschrift in de collectie. Ik kan jullie in alle eerlijkheid zeggen dat de truien echt kwaliteitsvol aanvoelen. Ik kreeg de teksten ‘weekend’, ‘happy’ en ‘sunday’. Fushia en lila zat nog niet in mijn kleerkast en ik kan jullie nu al zeggen dat lila deze zomer vaker te zien zal zijn.

Mijn favoriete regenjas is de witte/transparante. Hij is afgewerkt met glitterbies en is echt ongelofelijk mooi. Persoonlijk vind ik dat er in de collectie items zitten voor elke leeftijd. Ik ben alweer een grote fan van de collectie. Hieronder zie je nog enkele items die in de collectie zitten. Het jeanshemdje heeft aan de zijkant ook 2 spleten, heel mooi op een zwarte broek.

Nog even geduld, de items zijn in presale te koop vanaf 24/02 online en vanaf 05/03 in de winkel. Shop ‘till you drop!

Xoxo

Charlene

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *