Evian kratten, even hip buiten als binnen!

Ik deelde een hele tijd geleden al het blogbericht over mijn Evian kratten. Dat ze even leuk zijn buiten als binnen toon ik jullie vandaag.

In de kinderkamer stonden de kratten eigenlijk een beetje in de weg, ik was er op uitgekeken. Door het mooie weer verlang ik naar mooie bloemen en veel tijd door te brengen op het terras en in de tuin.

In een plaatselijk bloemencentrum kocht ik enkele bloemetjes om de kratten te vullen.

Ik stapelde ze op elkaar en plaatste enkel in de bovenste bak de plantjes. Er zijn 12 vakken maar niet elk vak werd gevuld, dat is ook niet nodig. 1 glazen fles bleef er in staan om de charme van de bakken te behouden.

De Evian kratten kan je nog steeds kopen in je (plaatselijke) drankencentrale. Je betaald een kleine waarborg en natuurlijk je flessen water. Laat je dus niet beetnemen om een (veel te) duur krat online aan te kopen.

Xoxo

Charlene

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *