DIY voor kinderen + Uitgetest: Pen 68 Metallic van Stabilo

Blinkende stiften of metallic pennen, als het blinkt zijn wij tevreden. Gisteren maakte ik samen met de kinderen enkele kerstknutsels. Op een woensdagnamiddag voorzien wij meestal een activiteit in huis. Een ganse namiddag bankhangen zat er dus gisteren niet in. Ik wou de kinderen bezighouden en waar lukt dat beter mee dan met een knutselwerkje?

Aya wil dolgraag de kerstkaarten uitdelen aan de vriendjes van de klas en we besloten om enkele grote kerstbrieven te maken Nassim maakte gewoon een tekening, een echte artist zal hij nooit worden (net zoals zijn mama) :).

Nassim deed een poging tot kerstboom, Aya kwam wat creatiever uit de hoek en maakte onderzetters. Die zullen we lamineren en klaarmaken voor gebruik.

Ook ikzelf maakt enkele voorbeelden en testte natuurlijk de stijfjes uit. Ze komen het mooist tot hun recht op een zwarte ondergrond. Ook de kaars werd versiert door de tekst ‘happy ho ho ho’.

Het volgende dat wij met de Stabilo Metallic pennen gaan doen zijn kerstpakjes versieren. Ik voorzie de pakjes telkens van een leuk touwtje en label.

Er schuilen geen grote tekenwonderen in ons, maar dat houdt ons zeker niet tegen om toch een leuke knutselactiviteit samen te doen. End at is het belangrijkste, niet?

xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *