DIY // Personaliseer je keramiek.

Ik heb een hoofd vol knutselgedachten maar die komen nauwelijks tot stand. Tijdgebrek, geen zin om eraan te beginnen, maar soms heb ik zo’n dagen dat ik er gewoon kei veel goesting in heb.
Ik spaar al een tijdje in planten, hoe meer hoe liever, en natuurlijk verzamel ik allemaal bloempotjes. Het liefst koop ik ze in de kringloopwinkel want ze zijn goedkoop én ik hou van recycleren.

Nu de herfst in het land is en ik alweer toe ben aan enkele (kleine) aanpassingen in huis bracht ik meteen ook één van mijn ideeën tot stand. De bloempotjes die eigenlijk niet in mijn interieur passen qua kleur kregen gewoon een nieuw kleurtje.

Ik hou van warme kleuren in een interieur, althans als het gaat om de accessoires. Zo maak je een wit/grijs interieur meteen een pak warmer en gezelliger.

Ik zocht enkele bloempotjes bijeen en ging aan de slag.

Benodigdheden:

  • spuitbus met verf
  • keramiek/glaswerk
  • krantenpapier
  • goesting

Aan de slag:

Bedek je ondervlak met krantenpapier en kies zorgvuldig een kleur én item uit die jij wil aanpassen naar jouw keuze. Geef het item naar keuze 2 lagen met je spuitbus. Dit doe je best buiten, het weer is er momenteel perfect voor om de droogtijd te beperken, al heel snel kan je een tweede laag geven. Wil je het speelser aanpakken? Gebruik dan tape om stukken af te plakken, zo heb je er een heel leuk effect van.

Plaats het item in je interieur en klaar is kees!

Xoxo

Charlene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *